akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy dredy przeszkadzają ?

Wyszukiwarka Forumowa:

lollypop

made in Poland
Weteran
Buchów
4
Narazie mam włosy krótkie ale będe zapuszczał a potem dokręcał z innych włosów .
natalia siwiec też nie ma naturalnych ust, pszczoła ją ugryzła. I biust doczepiony :D
A propos, będę golił pachy, hery są na zbyciu, jak reflektujesz :D

Wuja_Ben

Well-known member
Buchów
2
Ostatnio słyszałem kawałek trzeciego wymiaru
który poniekąd tu pasuje

Kiedyś kolo słuchał techno, dziś jest rastamanem
Choć nie jest fanem, nosi dready bo ma dużo fanek
Nie opiera się tabletką, woli to niż marihuanę
Myśli, że otworzył zamek, lecz te drzwi nie mają klamek
Wchodzi z buta, jego rasta dusza to boruta
Sam nie wiesz czego w reggae szuka i po co tego słucha
Uchachany biorę w płuca, bucha, jakbym widział ducha
Jeżeli on jest rastamanem to ja jestem ku**a Tupac

Doobies

Well-known member
Buchów
0
Jak robisz dready to z poczucia duchowsci, symbolu wolności cos jak długie włosy, a nie bo sie podoba, chociaż to też, a tak swoja droga w tym kraju to tylko kierujesz podejrzenia policji i masz trzepanko.

Atanazy Bazakbal

Well-known member
Weteran
Buchów
11
podejrzenia policji i masz trzepanko.

Dokładnie! Jak masz dredy to trzepią Cię psy często-nawet jak masz po 30-tce. Wiem bo często się bujam z ludźmi z WK (paru nosi dredy a są w moim ww.+/- wieku). Mnie, kiedy idę sam na ulicy nikt nie trzepie nawet zbakanego jak kota z oczami jak szparki. Z nimi to co innego! Trzeba jaranie chować po krzakach jak chce się na luzie w parku zapalić z taką osobą z dredami a i tak murowane trzepanie kieszeni, w najlepszym razie podejrzliwe spojrzenia. Nie wyobrażam sobie transportować większej ilości mając dredy(np. 10g na wakacje)

BTW Mnie też się podoba, ale sam na siebie takiego bata nie będę ściągał!

A

Ace Ventura

Guest
niedługo 3 lata pękną ;) własne i już długie, jak robiłem miałęm 34 teraz mam 37 :D myjesz kiedy chcesz i ile chcesz ;) powiem jedno je**ć szydełko only wełna ;)

co to tego antazy mówisz dobrze ale takich łysych jp tak samo jak dredziarzy ;) chociaz mnie to tylko raz spotkało, a okazji było wiele.

pozdro

satindi

Well-known member
Buchów
0
Co prawda zrobiłem tylko kilka głów w swoim życiu i oczywiście bez obrazy ale sądzę, że będą Ci przeszkadzały. Zapewne nie po tygodniu czy po miesiącu (aczkolwiek znam i takie przypadki...) ale wcześniej niż później zaczną.

Bo? Drapią, cza o nie dbać itd...

Nie ocieniam, przypuszczam.
Tak czy siak Twój wybór :)

pzdr

Podjarany

Well-known member
Buchów
0
Ja mam 9 bacikow z tylu od konca wrzesnia. to ze drapia to fakt ale sadze ze idzie sie z tym oswoic ja akurat na kilku buszkach za chu*a nie usiedze musze je gumka zwiazywac . Ogulnie jak ci sie podobaja to rob leprze dredy niz lysa pala :D:D bynajmniej jak dla mnie :p

Jalapeno

Well-known member
Buchów
0
Kiedyś chciałem mieć dredy ale jak poczytałem to wg. mnie za dużo czasu się spędza pięlegnując.
Ponąć przeszkadzają troche jak się śpi z tego co mi kumpel mówił

A

Ace Ventura

Guest
Kiedyś chciałem mieć dredy ale jak poczytałem to wg. mnie za dużo czasu się spędza pięlegnując.
Ponąć przeszkadzają troche jak się śpi z tego co mi kumpel mówił

tak to prawda jak są już dłuższe czasami sie zdarza przygnieść plecami hehe smiesznie nie raz sie obudzić można :D no i do <sex> związywać :D

satindi

Well-known member
Buchów
0
No i chyba wszystko jasne :)
Jedni się szybciej przyzwyczajają inni dłużej a jeszcze inni wcale.

W pewnym momencie dreadlocki zaczynają się same kręcić ale jak się tego nie upilnuje to powstaje "kolektyw"

pzdr

G

Gość

Guest
Siemacie co do doczepianych dredów to jest taka piosenka Getho Blasta której fragment widnieje w moim opisie:p
A tu pytanko tez zamierzam zrobic sobie z 12 dredów z tyłu głowy zapuszczam juz wele prawie od roku i smiejcie sie ale chce miec takie jak Bednarek nie jestem jego fanem ale on ma je poprostu dobrze zrobione. I tu pojawiaja sie moje pytanie:
1.Jaki jest koszt zrobienia takiego fryzu bodajże nazywa się on krust czy krast.
2.Moje włosy maja długośc 10-12cm jak długie musza być zeby coś z nich skręcic?

D

delete

Guest
Witam . W ostatnich tygodniach myśle sobie czy by nie zrobić sobie dredów . Narazie mam włosy krótkie ale będe zapuszczał a potem dokręcał z innych włosów

czy dready przeszkadzają? ...

w outdoorze napewno

G

Gość

Guest
jak widać nie wszystkim, czemu w oucie przeszkadzają? skoro nikt Cie nie widzi to czemu mają przeszkadzać, ja ostatnio związuje je po dwa razem i supły lepiej sie chodzi jakoś :) taki kokonek/ul na głowie ;) heheeh

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół