akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

czy indyka rózni sie od satiwy fazą

Wyszukiwarka Forumowa:
P

pxr

Guest
lubo napisał:
trochę high, trochę stoned
Mylicie określenia... High jest wtedy kiedy się spalisz, zjarasz, skujesz, etc. (nie ważne jaką odmianą z jakim chemotypem).

Sativa ma high pobudzający, energetyzujący.
Indica ma high zamulający, rozluźniający.

pozdro

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
pxr napisał:

No więc twoim zdaniem kiedy jest stoned??

XnX napisał:
no w 100% zgadzam sie z przedmowca

NABIJACZ.

P

pxr

Guest
lubo napisał:
pxr napisał:
No więc twoim zdaniem kiedy jest stoned??
Stoned jest wtedy jak cie ukamienuja na podwórku :albino:
lubo napisał:
XnX napisał:
no w 100% zgadzam sie z przedmowca
NABIJACZ.
Przez ostatnie 2 tygodnie ponad 200 postów (często bezsensownych) - czyż taka osoba to nie "NABIJACZ"? :lol:

JEDEN Z TWOICH OSTATNICH POSTÓW:
lubo napisał:
Shadow napisał:
jakby koles przeczytal regulamin i wypowiedzi na forum, to wogole by nie zakladal nowego, bezsensownego tematu, tylko od razu napisal pm do quakeminda...
racja racja
Zacznij od siebie zamiast krytykować innych :thumbdown:

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
XnX, lubo, pxr, powiem wam ze zrobiliscie ładny offtop
ale co z tego ??
lubo w tym kawałku dałes dupy napisałes do xnx ze jest nabijaczem postów a mysle ze ten kolo jest ciekawy od poczadku kiedy wszedł na forum miał ciekawe wypowiedzi niemiał jeszcze 20 postów a juz komus pomugł chyba ze 2-3 razy nieche mi sie sprawdzic . takich ludzi jak on nam trzeba w zakonie MJ a ty lubo go zkrytykowałes niepotrzebnie bo sa nabijałes posty

Karzdy z nas popełnia błedy nigdy niewytkaj nikomu bo sam pewnie masz ja staram sie nieytakac błedów komós bo mam w chÓj swoich
czy nielepiej by było przymknąc oko na to ze ktos se nabił posta jedniego czy dwa przez te krytykowanie robi sie niemiło na forum rozumien ze ktos moze nabija cały czas posty trzeba mu to powiedziec ja zostałem ostarzony o nabijanie raz w takim motywie
ja-przy swietle 24/0 rosliny rosna szybciej
kolo- barnio nabijacz postów bana mu dac

napisałem mu tylko czy to co napisałe niejest nabijanie i ze to offtop i tyle bylo

ale zrobiłem offtopa :silent: :pr: :silent: :pr: :silent:

H

haszyszekk

Guest
Jestem ciemny i prosze was o wyjasnienie... o co chodzi z tym nabijaniem postów?
Co to daje i po co ktoś miałby je sobie nabijać? Nie pojmuje...
Jak mam coś na języku to pisze nawet jeżeli jest to
-=*BerniO*=- napisał:
przy swietle 24/0 rosliny rosna szybciej
to może komuś wpaść o oko i pomóc..
To jest forum o ganji a nie forum czysto naukowe... chyba kazdy tu moze sobie pozwolić na teksty typu "ale super", "o ja cie" i wg mnie to nie jest nabijanie postów... pzdr

Ż

żółf

Guest
zgadzam sie z przedmowca(bogusik) a wracajac to roznie bywa raz jest za***iscie polatac po osiedlu na fazie i smiechawce a czasem(czyli czesciej) wyluzowac sie przy muzie i faji wodnej z kumplami !! ale tak czy siak zawsze jest GASTRO FAZA!! az dziwn ze nie przytylem!:> :thumleft: :thumright: :cat:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół