• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy jest jeszcze sens sadzić?

Wyszukiwarka Forumowa:

Like a grass

New member
Buchów
0
Witam, ostatnio mam wiele problemów, zacznę od tego.Posadziłem 2 pandory 2 tyg temu i dzisiaj zajezdzam a po nich nie ma prawie sladu - zostaly lodygi. Pierwsza roslinka tylko lodyga z liscieniami a druga troche lepiej bo z paroma malymi odrostami. I teraz pytanie co z nimi zrobic aby sie zregenerowały. Asahi mam zamowione. Przykrylem je butelkami. Co jeszcze mozna zrobic?Czy dojdą? Jakie rokowania?
Drugi problem to ilosc roslinek, przygode z marocami zakonczylem szybko bo chuje za***ali:pl: Zostaly mi 3 ak (3 dniowe):zjarany: i wlasnie te pandory. Po ak chyba duzo sie nie moge spodziewac... Dlatego, czy jest sens kupowania i sadzenia? Nie chodzi mi o konkrety( moga byc auto a nawet sezonowki byle doszly i bylo co palic), interesuje mnie pod 100g ze wszystkiego. Z gory mowie, ze kielkowac moge dopiero pod koniec lipca(23) ,bo wyjezdzam na urlop.

Prosze o szybką i w miare ogarnieta odpowiedz. Kto ma pier***ic glupoty niech wgl nie pisze:pl:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół