• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy jeszcze jest jakis sens ??.

Wyszukiwarka Forumowa:

zielonkiewicz

Active member
Buchów
0
Siemanko dzis przyszly do mnie 10 automazar i 10 dieselryderow i 5ww af , czy ma sens jeszcze je siac ??? ps. bd je trzymal 3 tyg pod lampa .??

oleander

Well-known member
Buchów
0
Zbiory bedziesz mial pod koniec pazdziernika pogoda nie dopisuje narazie ale ja bym wsadzil bo palonko na zime zawsze bedzie choc inni moga ci doradzic ze szkoda pestek i zeby je zostawic na nastepny sezon .Zrobisz jak uwazasz ja bym juz kielkowal he he

P

Phineash

Guest
Zważ na to , ze teraz lato sie troche zmieniło.
W tamtym roku było podobnie , jak dobrze pamietam , czyli lipiec zimny , sierpien a nawet wrzesien gorący ;).

Duzo zalezy tego od pogody , ale zrobisz przeciez jak uważasz.

Na twoim miejscu bym sadził , bo mnie juz denerwuje kupywanie od szczyli okrojonych g.

D

delete

Guest
yo

Mi dzisiaj wyszły roślinki z ziemi i też lądują na out . Tylko jeszcze potrzymam je z 3 tygodnie pod lampą . :zjarany: Mam nadzieje że dojdzie . AK47 Femi AF :)

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
outdoor chyba już nie jest najlepszą opcją : p nie ma pogody żeby doszły sztuki na polu

alejasieboje

Well-known member
Buchów
0
Zasadz 50% twoich pestek.
Jak Ci dojda bedziesz sie cieszyl z palenia na zime, moze bedziesz zalowal ze nie zasadziles wszystkich. Ale to i tak juz mniejszy problem niz plucie sobie w morde ze nawet nie sprobowales.

G

Gość

Guest
.

ja bym sie nie pitolil. moje dopier maj tydzien. na pewno cos przypalisz i bedziesz sral na dilerow ktorzy cukier z ch*j wie czym jeszcze sprzedaja a dobra pecha kosztuje duzo mniej niz tyle co te 0,7 w worku i nazwaja jeszcze to sztuka. ile by ci nie wyszlo z krzaka to i tak bedziesz do przodu.<peace>
jedziesz z tym kosem:spalony:k powodzenia

rudy10218

Well-known member
Buchów
0
po co sie pytasz ogarniaj nawozy zeby szybko kwitlo i dzialaj dasz rade

powodzenia ziomek

Blantojebca

Active member
Buchów
0
Jeśli są to automaty to na 90% zdążysz, ja na twoim miejscu się nie pie****ił i kiełkował już dziś ;]

Koem

Well-known member
Buchów
0
Tak jak koledzy wyżej piszą, sadź i się nie zastanawiaj ;)

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
Sadź :D dadzą rade najwyżej trochę wcześniej zetniesz

korass123

Well-known member
Buchów
0
Sadź :) Moja roślinka ma 4 dzień i jest na outdoor pod butelką :) Liczę,że pogoda będzie lepsza :D

cocojamb000

Member
Buchów
0
jak auto to wal ;) ja mam wysadzone tygodniowe puźne sativy i ile wyjdzie tyle wyjdzie może jesień będzie długa i ciepła kto wie<lol>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół