Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Zbiory bedziesz mial pod koniec pazdziernika pogoda nie dopisuje narazie ale ja bym wsadzil bo palonko na zime zawsze bedzie choc inni moga ci doradzic ze szkoda pestek i zeby je zostawic na nastepny sezon .Zrobisz jak uwazasz ja bym juz kielkowal he he
Zważ na to , ze teraz lato sie troche zmieniło.
W tamtym roku było podobnie , jak dobrze pamietam , czyli lipiec zimny , sierpien a nawet wrzesien gorący .
Duzo zalezy tego od pogody , ale zrobisz przeciez jak uważasz.
Na twoim miejscu bym sadził , bo mnie juz denerwuje kupywanie od szczyli okrojonych g.
Mi dzisiaj wyszły roślinki z ziemi i też lądują na out . Tylko jeszcze potrzymam je z 3 tygodnie pod lampą . :zjarany: Mam nadzieje że dojdzie . AK47 Femi AF
Zasadz 50% twoich pestek.
Jak Ci dojda bedziesz sie cieszyl z palenia na zime, moze bedziesz zalowal ze nie zasadziles wszystkich. Ale to i tak juz mniejszy problem niz plucie sobie w morde ze nawet nie sprobowales.
ja bym sie nie pitolil. moje dopier maj tydzien. na pewno cos przypalisz i bedziesz sral na dilerow ktorzy cukier z ch*j wie czym jeszcze sprzedaja a dobra pecha kosztuje duzo mniej niz tyle co te 0,7 w worku i nazwaja jeszcze to sztuka. ile by ci nie wyszlo z krzaka to i tak bedziesz do przodu.<peace>
jedziesz z tym kosem:spalony:k powodzenia
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.