• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy już doszły? ile jeszcze?

Wyszukiwarka Forumowa:

maniac22

Member
Buchów
0

high head

Well-known member
Buchów
0
Ja bym potrzymał jeszcze z tydzien, może półtora. Nie rób takich zdjęć gdzie widać pokój, psy nie śpią.

maniac22

Member
Buchów
0
high head czyli zostawić roślinki takie jakie są i czekać ??? nie są one najwyższych lotów ponieważ to mój 1 raz, a dzięki za rade jeśli chodzi o kwestie bezpieczeństwa

G

Gość

Guest
Nie no spokojnie jeszcze sporo czasu im zostalo nie maja nawet włosków brązowych :D spuchna jeszcze az sie liscie przy topkach schowaja tylko duzo sloneczka im dac :D poczekaj a sie opłaci <joint>

maniac22

Member
Buchów
0
obawiam się że mniejsza roślina nie wytrzyma ponieważ liście zaczynają żółknąć dałem nowa ziemię wymieszana z dolomitem spryskałem plantonem k, ile jeszcze radzisz poczekać tydzień/dwa? tak konkretnie

Blizna

Well-known member
Buchów
0
To, że liście żółkną jest całkowicie normalne na tym etapie. Nie rób nic z tym. potrzymaj jeszcze 2 tygodnie. Nic się nie stanie.

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
jak kolega wyżej napisał a część liści ma uschnąć (szczególnie te więklsze...) byle toby nie schły:) powodzona.

ramber

Well-known member
Buchów
0
Za dużo się przejmujesz. A z rośliną wszystko ok jeszcze 1-2 tyg

maniac22

Member
Buchów
0
ramber żebyś wiedział że dużo się przejmuję nie tylko w aspektach uprawy pomidorków :/ eh szkoda gadać, pozdrawiam

Herb-at-Nick

Well-known member
Buchów
1
Mam za sobą już ponad 20 automatów out oraz in i powiem ci że 1-2 tygodnie to za mało. Powiedział bym 3-4 jak już coś.Widzę że są małe także nic ci nie zostało jak czekać-może być tylko lepiej.tez kilka AF nie wiem czemu mi wyszło małych a nawet karłowatych do bólu - mniejsze sporo od puszki po piwie a kwitną. O co chodzi z tymi Af to nie wiem bo z tej samej paki mam nasionka a jedno ma kilka cm i kwitnie ( może 2 g będą) natomiast inne ziarno z tej samej paczuszki urosło jak zwariowane i wygląda mi na 35 g.

maniac22

Member
Buchów
0
jutro postaram się dodać aktualne szczegółowe zdjęcia, wystawione sa na słoneczko i korzystają ile wlezie, mam nadzieję że wydacie jednogłośny werdykt co i jak bo mam na karku zbulwersowanego teścia :D

sid000

Well-known member
Buchów
0
spokojnie jeszcze dobry tydzień możesz zrobić im 3 dniowa ciemnie to się obleje żywicą ładnie :yeahh:

maniac22

Member
Buchów
0

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół