Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam, mam pytanko czy moje pomidory dobrze rosną , czy mam je przesadzić do troche większych doniczek ? Są to 2x AK 47 AF reg. . Może dosypać ziemi albo coś . Czy moge już czymś nawozić ?Poniżej foto :
Nie napisales ile panienki maja dni ,na nawozenie jeszcze za wczesnie ,im wczesniej przesadzisz do wiekszych doniczek tym lepiej ,roslina szybciej wyjdzie ze stresu + zlapie wiecej wigoru
Z buszkiem1:spalony:
rosna ok, delikatnie z woda, podlewaj raz na tydzien,nawozy po 2 tygodniach zacznij od jakiegos ukozeniacza i polowy zalecanej dawki..
poczekaj az sie dobrze ukozenia i wtedy przesadz..
przyszlosc jest zielona...
One chcą słońca słońca !!!!!!!!!Biohumusa można lać już po 3 dniach od wyjścia można wcześniej ale to niema sensu bo korzenie ma małe i wszystko ma w ziemi ....
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.