• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

czy meska tez mozna palic

Wyszukiwarka Forumowa:
B

bari.b

Guest
witam mam pytanie czy krzak meski ma cos w sobie thc aby moza go sprzedawac jak normalna sztuke :queen: :bball: :geek:

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
nie,najlepiej zrob sobie makumbe z tego.A sprzedawac to mozesz swoją kupe na allegro.

drexter

Well-known member
Buchów
0
Kubczak ma racje sprzedac mozna kupe :lol:

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Heh nie smiejcie sie z chlopaka bo nam tu nowy diler rosnie hehehehehehe sprzedawaj meskie a co :) przygotuj sie tylko ze jak ktos to spali bedziesz wygladal tak ------->>> :sunny:

H

haszyszekk

Guest
A ja od biedy sobie zapale męskiego liścia... kopie jak trzeba, tylko trzeba go zjarac 3x więcej niż topów...
Jakbyś sprzedawał je 10zł/g to może ktoś by sie skusil... chociaż wątpie :pr:
P.S. Jak nie przestaniesz klać to masz warna... pzdr

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ja tam meskich nie jaram :) wole to wysuszyc pociac i zrobic olejek haszykowy :thumright:

kombajn

Well-known member
Buchów
0
@bari.b
wszystko co to napisali to klamstwo. Mozna meskie jarac, nawet jest wskazane (po mieszaniu z tytoniem mocne haluny sa). Tak samo mozna hash ulepiac z pylku, jest go o wiele wiecej niz z lisci, a z lisciami jest go jeszcze wiecej! Ta teoria 3x to falsz. Troche wyolbrzymilem ze jest wskazane, ale klepie normlanie.
pozdro!

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
bari.b napisał:
Kubczak,
ty hu* je**** ty k******
prawda boli co nie?Jak jesteś frajer to sprzedawaj sobie te liscie może znajdzie sie wiekszy idiota od ciebie.
ps.Przepraszam panie dilerze za te słowa.Pozdrawiam i dużych ilosci pyłku życzę.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół