• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Czy można palić od razu pozerwaniu ?

Wyszukiwarka Forumowa:

arkadiusz1989

New member
Buchów
0
Witam,
Chciałem zapytać was, czy topy można palić od razu po zerwaniu (podsuszenie na żarówce pokojowej) ?\
Czy moc po dłuższym wysuszeniu jest większa ?
Jak najlepiej je wysuszyć ?
A i o carringu już słyszałem ;)

r540

Well-known member
Buchów
0
Oczywiście, że można, ale czy warto krzywić się.

arkadiusz1989

New member
Buchów
0
Dzięki, właśnie tak zrobiłem na spróbowanie i coś troszkę słaby efekt, myślałem że może musi odstać czy podsuszyć się, żeby była lepsza moc....

WhiteSeed

Well-known member
Buchów
0
Oczywiście, że można, ale lepiej zrobić WC(water curring) i suszyć i dopiero dymić.
Skoro wytrzymałeś tyle czasu to kolejne 2tyg też wytrzymasz a nawet będziesz bardziej zadowolony :) :smokee:

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Nie warto suszyć na jakiś zarówkach w piekarnikach czy tez mikrofalach trzeba ziółko suszyc naturalnie ja zawsze stosuje air curring czekam nieraz ponad tydzień ale warto smak woń i moc jest 100%odzwierciedleniem tego na co czekałem prawie 3miesiace,a stosujac sztuczne desperackie suszenie nigdy tego nie poczujesz:)

jasiu

Well-known member
Buchów
0
tydzień normalnego suszenia a potem to zioło leży nawet do 2 msc. się curing robi i smak po takim zabiegu jest zniewalający a moc konkretna.

jarak

Well-known member
Buchów
1
Dokładnie. Swierze ziółko jest koszmarne w smaku i o wiele słabsze.... Zapewniam ze warto poczekać i kisić topiszki w sloikach ( zaskakujące jest to jak codziennie odczuwamy zmiany w zapachu, wyglądzie i strukturze) :) mmmm... Zaraz sobie taki sloiczek otworze. ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół