Czy można robić zapachowe mieszanki zioła?? :)

Wyszukiwarka Forumowa:
K

Kacperek1224

Guest
Czy dało by sie wyhodować zioło o zapachu wanilii czy wiśnij?? Jak tak to jak?? podobno można szczepić rośliny i na sośnie można wytworzyć śliwki. Czy ktoś wie coś o tym?? Czy realne jest to żeby dodać ganji zapach Czereśnij czy to tylko moja bujna wyobraźnia?? Napewno każdy zetchnął sie z tytoniem waniliowym lub czereśniowym, czy dało by sie tak zrobić z Ziołem?? :) Nie chcielibyście przysmażyć sobie ziółka o delikatnym zapachu wanili i aksamitnym lekkim smaku wanili z Ziołem?? :pig:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
8
Ludzie co wy chcecie robic? Nie mozna ulepszyc czegos co juz jest doskonale. Czy zwykle ziolo ci nie smakuje?

Mozna tylko dodawac tytexu lub suszyc z jakas skorka cytryny mozee niewiem. Ale by skrzyzowac rosline z inna ktora nie jest spokrewiona w zaden sposob genetycznie to praktycznie niemozliwe. Chyba, ze jestes jakims super biologiem z mozgiem daleko wykraczajacym nasz wiek. Skrzyzowanie dwoch odmian marihuany duzo czasu i energii zabiera.

Kacperek1224 napisał:
Napewno każdy zetchnął sie z tytoniem waniliowym lub czereśniowym

Chyba nie myslisz, ze ten tyton zostal wyhodowany juz ze smakiem waniliowym co? :shock:

R

rasta

Guest
Kacperek1224 napisał:
Czy dało by sie wyhodować zioło o zapachu wanilii czy wiśnij??
po hu. komu ziolo o zapachu wanilli.ziólko powinno pachnieć naturalnie swoją wlasną żywicą.

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jeśli chcesz inny smak to sobi wymiszaj ze smakowym tytexem lub pochoduj ppp które ma posmak sosny.ja osobiście wole naturalny aromat konopi ale każdy lubi coś innego :D

[ Dodano: 2005-12-29, 14:48 ]
lub pochoduj grapefruit o smku grejfrutów :D

[ Dodano: 2005-12-29, 14:49 ]
lub jakieś citral o smaku cytryny czy jakieś orange o smaku pomarańczy :D

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
8
Taaa... kazda odmiana ma swoj smak. Kazdy znajdzie cos dla sibie.

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
JA lubię smak haszyku !! :D szczegolnie z jogurtem !! :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl na wszystko!
Góra Dół