• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy można zostawić suszenie na miesiąc?

Wyszukiwarka Forumowa:

dany1

Well-known member
Buchów
0
Sory za tytuł, nie miałem lepszego pomysłu na chwilę obecną.
Problem w tym że nagle wyskoczył mi wyjazd do pracy za granicę a krzakom brakuje tydzień do kosy. Kumpel który mógłby się tym zająć jedzie ze mną.
I tu jest pytanie czy można je ściąć, zostawić w pudle w suchym miejscu żeby sobie schło przez mniej więcej 6 tyg? Trzeba to jakoś zabezpieczyć?
Wyjeżdżam w piątek więc proszę o szybką odpowiedź ;P

Turbogulgulator

Well-known member
Buchów
0
Mozesz,ja zostawilem swoje na 3,5 miesiaca w kartoniku na strychu(to byla zima,temperatura byla niska ale za to bylo sucho) po powrocie zrobilem curring delikatny wrocil zapaszek a podczas palenia nie bylo mowy o jakimkolwiek gryzieniu w gardlo :)

---------- Aktualizacja posta 15:52 ---------- Czas poprzedniego posta 15:44 ----------

Mozesz,ja zostawilem swoje na 3,5 miesiaca w kartoniku na strychu(to byla zima,temperatura byla niska ale za to bylo sucho) po powrocie zrobilem curring delikatny wrocil zapaszek a podczas palenia nie bylo mowy o jakimkolwiek gryzieniu w gardlo :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół