• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy mogę jeszcze zasadzić.

Wyszukiwarka Forumowa:

Hesterion

New member
Buchów
0
Ponieważ właśnie wróciłem z wakacji, a nasionka miałem już kupine wcześniej, niestety nie posadziłem ich, bo niemógłbym o nie dbac przez caly miesiac chciałbym posadzić je teraz, lecz wolę najpierw spytać się na forum, czy te oto nasionka nadają się, żeby je jeszcze posadzić:
http://www.f2seeds.fr.pl/diesel-ryder2-sztuk-p-409.html?osCsid=1e7fa668480b282c589fe005dae417e5
dodatkowo, jeśli ktoś wcześniej uprawiał tę odmianę to proszę o jakieś wskazówki, co robić aby szybciej rosła, dała większy plon i ogólnie miała lepszą kondycję. Zgóry dziękuję za pomoc forumowiczów :smokee:

D

delete

Guest
Za późno kolego, nasiona zabezpiecz przed światłem i wilgocią i do lodówki. Przydadzą się na next sezon. Dałeś link do strony logowania.
ostatnio przeijają się dość często takie tematy - szukaj!

Hesterion

New member
Buchów
0
Aha i od razu dodam, że jest to roślinka na outdoor.

---------- Aktualizacja posta 13:00 ---------- Czas poprzedniego posta 12:59 ----------

Aha, dobrze, net troche wolno mi chodzi ,wiec tamta wiad. do skasowania. Dobrze, zrobie jak mowicie. Dzieki ;)

---------- Aktualizacja posta 13:05 ---------- Czas poprzedniego posta 13:00 ----------

Aha i jeszcze mam pytanie, czy opcja zasadzenia ich w ocieplanej szklarni bylaby mozliwa, gdyz posiadam taka mala szkarenke 2x4 m ktora zbudowalem rok temu ;)

D

delete

Guest
Chcesz sadzic jeszcze w tym roku? Weź pod uwagę, że kżdej doby ubywa 4min słoneczka. Z końcem sierpnia będziesz miał już mniej niż 14h godzin słońca co zapoczątkuje indukcję. Weg będzie króciutki a co za tym idzie roślina będzia mała a z małej chmury to tylko duży deszcz. Uparłeś się na ten sezon to buduj boxa.
Powodzenia

Marihuanator

Banned
Buchów
0
Ogólnie nie polecam, bo szanse są małe. No chyba, że jesień będzie idealna, albo co najmniej taka jak w zeszłym roku. Próbować można, ale szanse są po prostu niewielkie. Zawsze możesz zrobić cannabisówkę (wódkę z zioła), która na pewno klepnie.

Z resztą, jest od tego specjalny temat w którym wszystko jest wyjaśnione. https://www.forum.haszysz.com/czy-mo-na-jeszcze-sadzi-automaty-t63669.html
Takich wątków było już mnóstwo, więc niepotrzebnie śmiecisz zamiast szukać.

Hesterion

New member
Buchów
0
@Seba
Optymistą można być, ale to będzie moja pierwsza hodowla wiec wole już zaczekać do kwietnie i zasadzić ;P

---------- Aktualizacja posta 13:26 ---------- Czas poprzedniego posta 13:25 ----------

@Turkuć_Podjadek
Jednak już wolę zaczekać niż ryzykować ;D Trudno, ten sezon sobie odpuszczę ;P

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół