akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

czy moge sam przestawic na flo

Wyszukiwarka Forumowa:

uzytkownik12

Member
Buchów
0
witam. mam blueberry ktory jest juz na parapecie 2 miesiace i jest dosc maly bo dlugo chorowal i dopiero teraz zaczal "zyc" i moje pytanie brzmi czy moge ja teraz wstawic do boxa i odrazu przestawic na 12/12 ? nie zalezy mi na duzej ilosci plonu bo i tak juz krzak jest na straconej pozycji bo na oucie to juz nie pociagnie. czekam na odpowiedz i bede dzialal. pozdrawiam

Green Dragon

Wałkarz
Buchów
18
tak mozesz wstawic go odrazu na 12/12

polecam wstawic jednak na 18 na 6 jakis 2 tyg potrzymac bo tez parapeciaka wstawilem to bedzie z 40 g max

40g? ...
ja wstawialem PExCM ktory mial 4 pietra ale tylko na ostatnim liscie...
wrzucilem go tylko do nowej donicy z dobra mieszanka gleby i do samej indukcji potrzebowal okolo miesiaca...szalu z niego nie bylo ale mysle ze to byl max co dalo sie z niego wydusic...moim zdaniem lepiej odrazu walic go 12/12 bo inny fotoperiod to strata czasu w jego przypadku...

Ostatnia edycja:
C

Cweluch

Guest
polecam wstawic jednak na 18 na 6 jakis 2 tyg potrzymac bo tez parapeciaka wstawilem to bedzie z 40 g max polecialem od razu 12/12 i zaluje troche.pozdr

uzytkownik12

Member
Buchów
0
ma dwa miesiace ale jak juz wspomnialem strasznie chorowal i nie jest duzy. wiec moze na jakis czas na 18/6 zeby troszke jeszcze poszedl w gore i wtedy na flo przestawic?

unnamed

Well-known member
Buchów
0
ma dwa miesiace ale jak juz wspomnialem strasznie chorowal i nie jest duzy. wiec moze na jakis czas na 18/6 zeby troszke jeszcze poszedl w gore i wtedy na flo przestawic?
wrzuc najlepiej fote bedzie łatwiej bo jak czytam "troszkę chorował" to karakan ma 12 cm a twój "strasznie chorował " więc moja wyobraźnia widzi łodygę z dwoma listkami podpartą zapałkami z 4 stron:). pozdro

C

Cweluch

Guest
tak 2 tyg 3 bedzie cacy;] bedzie dlugo troche, ale bd mial cos z tego;]powodzonka.niech postoi pare dni i zapodaj biohumusa.to moja opinia.(smoku moja miala 2 pietra i byla w h*j mizerna, sporo urosla na flo ale ciekawy jestem bylo by jakbym weg jeszcze dal....) ale powiem ci uzytkownik12 ze smok wie co pisze,wystarczy popatrzyc na jego krzunki;] rob jakk uwazasz,co by nie bylo zycze sporo dobrego swojaka;)

uzytkownik12

Member
Buchów
0
unnamed, wiem wiem, czekam az wyschnie troche ziemia i przesadze ja w cos wiekszego ;)

narazie karmie ja power zyme'm. biohumus uniwersalny styknie nie ?

---------- Aktualizacja posta 15:55 ---------- Czas poprzedniego posta 12:07 ----------

chcialem jeszcze zapytac czy jest taka opcja ze wstawiam krzak do boxa daje mu 12/12 do czasu kiedy nie zacznie kwitnac. gdy juz zakwitnie wyciagam go z boxa na out a on dalej kwitnie?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół