• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

czy moge zamrozic

Wyszukiwarka Forumowa:

matek432

Well-known member
Buchów
0
Witam pisze ten temat bo szkoda mi rosliny i mam pytanie czy jesli gałazke z kawitem(klona ) to jesli sie ukozeni powstanie układ korzeniowy to czy moge go zamrozic na drugi rok {pytanie moze głupie ale na forum niema nic podobnego}

reddragon

Active member
Buchów
0
cfaniaczek ... chce mieć świerzutką makumbę ... ehhh ty lisie :)
offf :raczej nie ma szans że wyrośnie:p

oleander

Well-known member
Buchów
0
Przykro mi ale nie da rady .W taki sposob mozesz przechowac nasiona na nastepny rok(oczywiscie nie moze temperatura byc zbyt niska bo straca zdolnosc kielkowania).Pozdro

matek432

Well-known member
Buchów
0
nie chodzi mi o to zeby po odmrozeniu mozna było wsadzic ja do ziemi i zeby dalekj rosła

---------- Aktualizacja posta 16:16 ---------- Czas poprzedniego posta 16:13 ----------

czyli nic nie mozna zrobic a jesli wsadze topa do ziemi na drugi rok to urosnie

reddragon

Active member
Buchów
0
jak zdąży zakwitnąc i wysypać nasiona to owszem, w innym wypadku nie:/
ale z makumbą świetny pomysł ... sam tak zrobie :)

reddragon

Active member
Buchów
0
a skąd się biorą nasiona .... staaary to podstawy ... o co chodzi z TYM makumbą ?? już ty dobrze wiesz lisie :D:D:D:joker:

matek432

Well-known member
Buchów
0
no tak ale jak je z tego topa wyciagnac bo mam jedna dziewczynke i nie wiem gdzie te nasiona , co to ta makumba bo nie wiem

reddragon

Active member
Buchów
0
żeby je wyciągnąć najpierw muszą tam się znależć tzn ... z marichuaną jak z kobietą ... musi zostać zapylona przez osobnika męskiego ( kobieta zapłodniona ... chyba wiesz co to <sex> :), później nasionka ( płód ) dojrzewają i wychodzą ( rodzą się ) na świat ... hmmmm za uprawe sie bierze , makumbe lubi a o ruchaniu nie słyszał .............:lol3:

unnamed

Well-known member
Buchów
0
a moge innym kwiatemvalbo czy pszczoły
Heja
Musisz mieć męską roślinę ( faceta ) lub pyłek z meskiej rośliny ( coś jak sperma ) i zapylasz tym pyłkiem swoją roślikę ( kobietę ) ... ejjj poczytaj coś
ja i tak bym zostawił na makumbe :)

reddragon

Active member
Buchów
0
Heja
Musisz mieć męską roślinę ( faceta ) lub pyłek z meskiej rośliny ( coś jak sperma ) i zapylasz tym pyłkiem swoją roślikę ( kobietę ) ... ejjj poczytaj coś
ja i tak bym zostawił na makumbe :)
ma racje ... co to za makumba z jednego topa , makumba z kilku krzorów to dopiero makumba ....matek 432 jedziesz lisie :D:D:D:D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół