nasiona marihuany

Czy musze miec szafke do uprawy w domu?

Wyszukiwarka Forumowa:
M

macias18

Guest
mam problem....jestem poczatkujacy i nie wiem c\zy moge posadzic bez boxa..?

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Możesz, ale szczerze mówiąc " gówno " wyjdzie ...

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Dobry parapet w lato i nie takie gówno. Znajomy miał na oknie i wyglądało to ładniej niż nie jeden indoor.

M

macias18

Guest
czyli jak chce wyhodowac dobrego indoora to musz szafke sklepac?

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
No właśnie w lato :p A on nie mówił kiedy będzie sadził :]

[ Dodano: 2006-03-17, 19:50 ]
macias no niestety troche roboty jest z tym, ale będzie dobrze :]

G

gio

Guest
no na aktualne warunki to najlepjej jakbyś boxa zrobił , nie musi być w domu , poszukaj jakiejś piwnicy schowka etc ... ja mam np w piwnicy prad za***ałem i jest spoko

Ziolo

Well-known member
Buchów
0
jezeli ktos ci mowi ze "gówno wyjdzie" to niema o\pojecia o mozliwosciach jakie daje kawałek sznurka :), niema najmniejszego problemu z hodowlą bez boxa, ale wychodzi ona drozej, bo trzeba zastrosowac, wiecej swiatła itd. itp., duzo by było pisania :)

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Zbliża się wiosna, po co się spieszyć ?

R

romanziom

Guest
a co maja zrobic ci ktorzy mieszkaja w bloku (np.ja) i nie maja gdzie tego boxa ulokowac?help me!

Ziolo

Well-known member
Buchów
0
piwnica w bloku = 2 lata w zawieszeniu na 3 :)

jak mieszkasz w bloku, to buduj małego boxa, 30x30x80-90 cm z kompaktami i wsadzaj go do duzej szafy w pokoju :)

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja tez mieszkalem w posce w bloku ;] i najlepszym miejscem to piwnica do ktorej nikt nie schodzi ;]

R

romanziom

Guest
ale w piwnicy jest za duza wilgoc i moze sie plesn zalegnac a poza tym sa tam niskie temperatury wiec jesli mialoby byc w piwnicy to najlepiej w boxa i jakie lampy zeby utrzymac cieplo na odpowiednim poziomie sorki ze takie banalne pytania ale jestem LAIKIEM TOTALNYM i dopiero zaczynam hodowle wiec pytam samych expertow hehe

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ha ja mam w piwni i nie jest za zimno ani za wilgotno :) a wilgoc na faze wzrostu jest wskazana :D a z czasem sie jej pozbedziesz jak wygrzejesz hapsem miejscowke :) teraz to tylko za gorąco mamy :D piwnia rox :) prąd za free, z dala od starych :D czego jeszcze wiecej chciec :] żyć nie umierać i uprawiać :joker:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół