akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy nie jest za późno na Green O Matic?

Wyszukiwarka Forumowa:

domek517

Active member
Buchów
0
Witam, jest to mój pierwszy raz gdy sie zabieram za sadzenie i nie wiem czy nie jest za późno na Green O matic ?. Dziś zamowilem nasionka. Mam jeszcze kilka pytan. Jaka miejscowka najlepsza ?. Czy czarnoziem wilgotny nie szkodzi roslinie ? Nie mam nawet pojecia jak sie za to zabrać a czas leci :)) Prosze o pomoc ;D:harvest:

kref095

Well-known member
Buchów
0
Miejscowke sobie znajdziesz jest na forum kilka wskazowek dojsc dojda zapowiadaja przedluzenie lata wiec elegancko kielkuj dziewczyny i na spota

domek517

Active member
Buchów
0
a własnie co do spota. Rozkminialem czy mozliwe jest posadzenie w srodku pola kukurydzy ? :d. Taki motyw juz gdzies slyszalem :pP. A jesli nie to musze szukac bo w pon powinny byc

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Jeżeli dziś zamówiłeś, to dotrą gdzieś koło środy, czyli na samym początku sierpnia. Potem 48 godzin kiełkowania i już jest 3 sierpnia. Potem ze 2 dni zanim wyjdą nad ziemię - i już mamy 5 sierpnia. Potem kilka dni żeby co nieco urosły - więc na spota wysadzisz mniej więcej w połowie sierpnia. Automaty na in potrzebują ok. 60 dni, na out więcej. IMHO w połowie października jeszcze nie będa gotowe, raczej pod koniec października. Musiałaby być naprawdę rewelacyjna pogoda, żeby doszły.
Moim zdaniem na sadzenie czegokolwiek w tym sezonie jest już za późno.

Kombinuj jakiegoś boxa (nawet z obudowy PC). 2-3 żarówki i jedziesz. Będziesz mieć lepsze, dojrzałe a przy tak małej uprawie rachunek za prąd będzie pomijalny.

E

Eszterebeszte

Guest
A jak będą żniwa kukurydzy?:) Chyba, że Twoje pole. Dzikie odludzie - sukces.

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
a własnie co do spota. Rozkminialem czy mozliwe jest posadzenie w srodku pola kukurydzy ? :d. Taki motyw juz gdzies slyszalem :pP. A jesli nie to musze szukac bo w pon powinny byc
A kiedy są zbiory kukurydzy? :crazy:
Przecież podczas zbiorów zetną wszystko, rośliny też się nie ostaną.

E: jak to pisałem to jeszcze nie było tego posta powyżej.

domek517

Active member
Buchów
0
Kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac, a jak kazdy chcialbym swoje palenie. nawet te troche. mialby ktos poradzic cos na gg czy gdzies ? :))

E

Eszterebeszte

Guest
Na forum masz odpowiedzi prawie na wszystko, podstawową wiedzę zdobędziesz na forum, resztę w praktyce z czasem :)

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac, a jak kazdy chcialbym swoje palenie. nawet te troche. mialby ktos poradzic cos na gg czy gdzies ? :))
Nie, tylko na forum. Nikt logicznie myślący nie zaryzykuje rozmów na GG, bo nigdy nie wiadomo "kto jest po drugiej stronie" ;)
A jak się zabrać - są tu odpowiednie działy, wszystko jest opisane krok po kroku. Sklecenie niedużego boxa nie kosztuje dużo i nie jest trudne.
Poczytaj trochę to wszystko będziesz wiedział.
A co do sadzenia na out - moim zdaniem trochę palenia może byś z tego miał, ale ja osobiście nie lubię palić niedojrzałych roślin. Jakoś mi ta faza nie do końca pasuje. Poza tym mało będzie, jeśli nie dojdą. A jesienią, jeśli będzie mało słońca a dużo będzie padać, to w ogóle nic nie będzie, bo spleśnieje albo zgnije.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół