nasiona marihuany

Czy nie rosnie za szybko??

Wyszukiwarka Forumowa:

Fresk

Well-known member
Buchów
0
Mam malego box na wegatecja wymiary 30 na 30 na 50 cm zamontowalem 3 kompaktowki 23 w razem lum mam 4500 Moje pytanie brzmi w jakiej odleglosci powinienem trzymac te kompaktowki mam jedna rosline i ma juz po 2 dniach czy 3 az 5 cm czyzby nie za szybko rosla

S

Sed

Guest
Fresk napisał:
pytanie brzmi w jakiej odleglosci powinienem trzymac te kompaktowki mam jedna rosline i ma juz po 2 dniach czy 3 az 5 cm czyzby nie za szybko rosla
ro
Gdzieś 5cm może troche niżej w zależnosci jak świetlówki sie nagrzewają wsadż ręke pod świetlówke gdzies na ok. minute jak tobie nie będzie gorąco to i konopi nie będzie
ja trzymałem w odleglości 3,5 cm.

Fresk

Well-known member
Buchów
0
ale chodzilo bi o to czy jak bede mial na 20 cm(a tak do tej pory mialem i rosnie szybko a nie pakuje w liscie)czy lepiej miec na np 7 cm(tak teraz mam ) czy bedzie mialo to duzy wplyw na wielkosc pomodorów( chyba kazdy wie o co chodzi ):)

bedziedobrze

Well-known member
Buchów
2
Fresk napisał:
ale chodzilo bi o to czy jak bede mial na 20 cm(a tak do tej pory mialem i rosnie szybko a nie pakuje w liscie)czy lepiej miec na np 7 cm(tak teraz mam ) czy bedzie mialo to duzy wplyw na wielkosc pomodorów( chyba kazdy wie o co chodzi ):)

najwiekszy- jelsi chodz o wysokosci i szerokosc. nie za wysoki ten boxik. nawet 3 cm nad topem ustaw swietloweczke. ja spalilem jak dotykala przez dwa dni i tylko wtedy wiec nie boj sie :thumleft:

W

whitejoe

Guest
@fresk

posłuchaj kolegów po fachu:d Obniż jak najbardziej swietlówki i najlepiej wez folje aluminiowa i owin tak, zeby swiatlo padało tylko na roslinki a nie rozpraszało sie po boxie. :sunny: zrób poprostu namiot :d

pozdro i powodzenia :thumleft:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół