• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy nie zapozno na outdoor autofemi?

Wyszukiwarka Forumowa:

vikeor

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Witam,

Poki co mamy jeszcze sporo ciepla i slonca na dworze. Czy jest bezpiecznie posadzic autofemi AK47, Easybud oraz White russian? Czy lepiej zaczac odrazu indoor?

Apple172

Member
Buchów
0
Nie dojdzie Ci już. Ale do końca września możesz potrzymać na out a potem przenieść je do domu. Posadź je w doniczkach.

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
Wariacki pomysł , sadzić w dniu kiedy niektórzy już pytają o ścinkę.

Ale jeżeli chcesz przekładać na in to dawaj śmiało , zaoszczędzisz trochę energii

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
Witam,

Poki co mamy jeszcze sporo ciepla i slonca na dworze. Czy jest bezpiecznie posadzic autofemi AK47, Easybud oraz White russian? Czy lepiej zaczac odrazu indoor?

Za późno. (zakładam że mieszkasz w polsce lub kraju w tej samej strefie klimatycznej)

vikeor

Well-known member
Weteran
Buchów
0
gdybym mieszkala w karaibach to bym nie pytal :)

Ale dzieki za info. Czyli mozna rozpoczac spokojnie na out i potem przeniesc in?

Saico

Well-known member
Buchów
0
Teraz inne pytanie..
W Grecji do kiedy mógłbym sadzić automaty jak sądzicie ?
W grecji można podobno przeprowadzic 3 sezony auto na rok.

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
Teraz inne pytanie..
W Grecji do kiedy mógłbym sadzić automaty jak sądzicie ?
W grecji można podobno przeprowadzic 3 sezony auto na rok.

Z tego co się kiedyś dowiedziałem, ale nie mam 100% pewności to chyba nawet do grudnia zbiory trwają, ale nie jestem pewien czy to chodziło o grecje (jakiś taki temat na melanżu kiedyś się wbił XD)

XxXskunekXxX

Well-known member
Buchów
0
Ak470

Jeszcze nawiąże do tych af bo mam ak470 i są już tyg. zamiast przekładać je na in planowałem zbudować mini szklarnie myślicie że wypali? Czy nie ryzykować i dać je na in. Tym bardziej że w tv informują że bociany odlatują i idzie jesień:spalony:

D

delete

Guest
Jeszcze nawiąże do tych af bo mam ak470 i są już tyg. zamiast przekładać je na in planowałem zbudować mini szklarnie myślicie że wypali? Czy nie ryzykować i dać je na in. Tym bardziej że w tv informują że bociany odlatują i idzie jesień:spalony:
A po co Ci teraz szklarnia ? Tu nie chodzi kurna o temperature (jak narazie) tylko o czas naświetlenia ! Dzień się skraca ,a noc wydłuża to dlatego nie dojdą . Możesz użyć szklarni za miesiąc (i grzejnik w listopadzie) ale co ci to da skoro plony(marne) zbierzesz na gwiazdke jak nie po nowym roku ...

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
wrzesień i październik mają być podobno ładne.

są odmiany automatów dochodzące w 2-3 miechy.

dr.Chronic

Well-known member
Buchów
0
wypowiadaj się na podstawie autopsji chłopie. Nie nie dojdzie CI nic, na dworzu 2,5 miecha to min.

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Moim skromnym zdaniem (nie ma specjalnie doświadczenia z outem, więc moją wypowiedź potraktuj z dystansem) nie warto teraz sadzić automatów, żeby później przenosić pod lampę.
Dlaczego? Ano - pogoda różna (np. dziś u mnie zero słońca) a dni robią się coraz krótsze. Zamiast kombinować i ryzykować utratę wszystkiego lepiej sklecić boxa i za 2 mies. cieszyć się własnym, dobrym paleniem. Na oucie wszystko się wydłuży, a do tego mogą mieć za mało słońca i mało urosnąć ---> i będzie mało palenia.
A ile się na prądzie zaoszczędzi? 20 zł w skali całej uprawy? 30 zł? A może 50zł? Nie warto...

XxXskunekXxX

Well-known member
Buchów
0
A no widzisz nie kminiłem że tu chodzi o czas naświetlenia, dzięki wielkie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół