• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy palisz papierosy?

Wyszukiwarka Forumowa:

Czy palisz papierosy?

• Tak, palę i będę palić

Głosów: 14 17.7%
  • Tak, ale myślę o rzuceniu

Głosów: 25 31.6%
  • Nie, ale zamierzam zacząć

Głosów: 0 0.0%
  • Nie i nie zamierzam palić

Głosów: 40 50.6%

• Łącznie głosujących
    79
  • Poll closed .

phoEnix128

Active member
Buchów
1
Zaznaczajcie czy palicie papierosy jak tak to napiszcie waszą ulubioną markę.

Queretaro

Well-known member
Buchów
0
Pewnie ze gowno. Ja rzucilem i nie żałuję. Najlepsze byly marlborasy lighty jeśli mozna to tak nazwac

stefan9

Well-known member
Buchów
0
L&M niebieskie:) lub Malboro czerwone :) równie jaki mam kaprys :)

Balti

Well-known member
Buchów
0
Papierosy to chyba najgorsza forma użytkowania tytoniu :zjarany: Ja nie palę, ale z tego wszystkiego już najlepsze są cygara, a zwłaszcza Romeo y Julieta ;)

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Jak paliłem to Princy czerwone, teraz już żadko spotykane, w ogóle w Polsce nie wszędzie można je kupić chyba że coś się zmieniło teraz.
Camele żólte też były dobre, ale Camele żółte ze stanów oryginalne to były za***iste papierosy kolosalna różnica w smaku między polskimi i tymi z USA:)
a teraz już nie pale z 4 lata i ch*j kłade na wszystkie Camele:D
Ale jeśli miałbym postawić na najlepsze papierosy to pewnie było by to coś między Prince a Camelami: )

Ogólnie fajki bardzo chu**we hobby,silnie uzależniające nie łatwo jest odstawić palenie, do dziś pamiętam jak mnie 6 tygodni mordowało.

Ostatnia edycja:

AmericanCoCo

Well-known member
Buchów
0
Okazjonalnie jak jaram lub pije (piję bardzo rzadko), a tak na co dzień to nie.

Zjarany Jarek

Well-known member
Buchów
0
Pale "NIBY" nałogowo paczka na 2 dni w okresach stresu 1 dzień.
Rzucić? hmm nie :D zawsze ja wstaję poranek to mała czarna plus szluga.
Jak mam hajs to Marlboro :) ale na co dzień to raczej coś z niższej półki vicki elemki, camele.
jedyne co daje mi do myślenia żeby rzucić to ta nuta.

M

Mr. Edek

Guest
Palę od kilka lat, od roku raczej tak nałogowo i ciężko jest przestać. Markowo zależy jak z funduszem, marbolki albo lm'y :D

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
Ja nie paliłem , nie pale i nie zamierzam palić , ale znajomy palił pare lat chciał rzucić , probował kilka razy miał przerwy po 2 tygodnie kilka razy ale za kazdym razem wracał do nałogu . Po jakimś tam czasie poszedł do lekarza , polecił mu jakieś proszki , ktore działają w ten sposób ze jesli bierzesz proszka a pozniej zapalisz to sie porzygasz , na początku nie wierzyłem w to ale przekonałem sie na własne oczy.

1313

Active member
Buchów
0
ja pale tak średnio paczke na tydzien, wiec ciezko to nazwac paleniem. marka - camele, kiedys zolte, ostatnio niebieskie.
raczej bede palic, bo przyzwyczailem sie w pracy o okreslonych porach wychodzic na jednego...

Paprykowanie

Well-known member
Buchów
0
Ja palę od dłuższego czasu w niewielkich ilościach. Poprostu czasem lubię sobie zajarać szluga przy browarze, albo jak jestem zmęczony - papierosek i mozna isc dalej. Czasami też rano, gdy wieczorem dużo spalę i rano przychodzi jointowy kac - szluga na pobudkę. Ale jak czasem nie mam fajek bo nie chce mi się kupić albo pojade na jakieś zadupie, to nie jest problemem nie palić przez kilka dni. paczka na dwa - trzy tygodnie + druga do kruszenia ;d

marlborasy lighty, a jak ciepło to frosty ;)

Jake the Dick

Well-known member
Weteran
Buchów
6
pall mall niebieskie, marlboro złote, lucky strike obojętnie jakie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół