Czy roślina na vegu posiada THC?

Wyszukiwarka Forumowa:
K

kubapoz86

Guest
więc miałem ostatnio wizytę policji w domu i co się okazało że pomimo że mam (miałem ) 4 rośliny w hacie to ich nie znaleźli!!! aż nie chce mi się w to wierzyć. jedna z roślin dopiero zaczęła kwitnąć i topek był baaaardzo mały - wyglądała podobnie jak na vegu. Czy to możliwe że jak policja zobaczyła że roslina jest mała to za mało by mi mogli zrobić? czy thc zaczyna sie wytwarzać podczas kwitnięcia i bede miał niedługo drugą wizyte czy na vegu też sie produkuje żywica, ale widać lub miałem szczęście lub specjalnie tego nie znaleźli(podejżenia mam różne :/) . druga sprawa to to, że jedna z roślin sie zhermiła (pierwsza uprawa hehe) i obciąłem jej wszystkie malutkie topki ( po tygodniu kwitnięcia bo żeńskie były dosłownie wymieszane z męskimi. poza tym obciąłem czubek żeby zobaczyć jak sie bedzie rozwijac na boki ( stwierdziłem że jak palenia za dużo z tego nei będzie to i tak moge poprubować pare żeczy :). I tu moje pytanie : czy to miało coś thc? tzn. policja sie moze do tego doczepić?? bo słyszałem że żywica musi dojżeć by była obwita w thc ale taka młoda to chyba też posiada te substancję, bo policja znalazła wlasnie te topki poobrywane i sie wypytywali powiedziałem ze to moze byc jakaś stara trawa nawet nie pamietam z kiedy i skąd ( a zcinałem to 2 dni wczesniej wiec jeszcze sie nawet nie wysuszyło :/ . Z góry dzieki za pomoc, Pzdr.

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
roslina na wegu tez produkuje THC i to wprost proporcionalnie do wzrostu wierz mi ze gdyby psy widzialy nawet male sadzonki to by sie przywalili na 100 %

K

kubapoz86

Guest
w sumie mialem 4 ale 2 były między dwoma szybami w oknie i żaluzje zasunięte i jak rodzice byli w pokoju to obserwowali przeszukanie i tych nie znaleźli - ale w boxie miałem jeszcze 2, a miejsca gdzie był box to rodzice nie obserwowali jak paly przeszukiwały- dlatego moje podejrzenia - w każdym razie o indoorze moge zapomnieć :( . dzieki za odp Pzdr.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół