• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Czy ta oprawa nadaje sie do....

Wyszukiwarka Forumowa:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Kup MH, nie jest taka zła. Jezscze nikt na forum nie uprawiał vegu i floweringu pod MH. Będzie całkiem ok.

W

Wuyo

Guest
wiesz co zastanawiam sie nad układem 150 mh i 250 hps ale narazie pasjonuje sie outdorem narazie pod swietlówkami ale dzis stopniala polowa tego co mialo takze cieszmy sie wszyscy

czarny5656

Active member
Buchów
0
a mi się wydaje ze pasuje... zarowka MH potrzebuje taki sam zapłon jak HPS i ta lampa ma jeszcze rodzaj trzonka e40 czyli identyczny jak zarowka hps 400

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
układy zapłonowe z hemp.pl jak i kilku innych growshopów działają zarówno do HPS jak i MH

L

lotshe

Guest
oczywiście że ta oprawa nadaje się do sodówki 400W
układ zapłonowy jest identyczny dla metalohalogenu jak i sodówek
chętnie służę radą na GG

czarny5656

Active member
Buchów
0
rasta, a widzisz :sunny: świezak jestem ale nie do końca :rendeer:

R

rasta

Guest
nie jestem do konca pewien czy uklad mh bedzie chodzil z sodówką. ciekawe ilu z piszących
ma pewność a nie tylko przypuszczenia?? hehe. gdyby uklady byly takie same do mh i hps to tak by je sprzedawali (jako uniwersalne). jednak tak nie jest. sam elektroniczny iklad zaplonowy jak i statecznik są ściśle przeznaczone do lamp albo mh albo hps. .......ale juz gdzieś pisalem że jest to możliwe aby uklad od mh dzialal z lampą sodową ale nie wszystkie. i na pewno nie bedzie dzialal prawiedlowo.

L

lotshe

Guest
Chodzi ci chyba o lampy rtęciowe. Te nie potrzebują zapłonnika tylko sam statecznik ale o innych parametrach niż sodówki i hid

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół