akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy ta sie sprawdzi?

Wyszukiwarka Forumowa:
U

Usunięty 69745

Guest
Dobre miejsce? PS jesli przypal mocny to usune, bo i tak wszystko zakryte:freak: Mysle ze miejsce dobre bo slonca bedzie wystarczajaca:jaraczz:

EDIT:
z_bliska.png

z_gory.png

Ostatnią edycję dokonał moderator:
U

Usunięty 69745

Guest
Bylem tam dzisiaj i miejsce do dupy bo przez srodek biegnie "wydeptana sciezka". Jutro pojade na wies ktora lezy okolo 6km od mojego miasta

darkside

Active member
Buchów
0
Wiele miejscówek wydaje się za***istych na zdj. satelitarnych ale dopiero jak pójdziesz w teren to wszystko wychodzi. Ja bym nie wrzucał takich zdj. za bardzo charakterystyczne miejsca <palacz>

U

Usunięty 69745

Guest
znalazlem inne ciekawe ale w marcu, kwietniu zobacze, czy ludzie tam chodza. Jesli bedzie pusto a galazki nie beda polamane to bedzie idealnie :D

Dutch Joint

Well-known member
Buchów
2
Nie wstawiaj takich zdjęć, bo sobie sprawy nie zdajesz jakiś to przypał :)
Użytkowników jest bardzo bardzo dużo na forum i skąd masz tą pewność, że ktoś nie jest od ciebie z wioski?
Piszcie co chcecie ale dla mnie to lipa w ch*j i nie polecam :smokee:

TetraHydroCanna

TechnoViking
Weteran
Buchów
3
Dokładnie, może jeszcze podacie dokładną lokalizację spota? ku**a, ruszcie trochę tymi pustymi głowami...

O

OdcieńZieleni

Guest
ijo jio :flashing-police-bad komendant psikutas radzi żebyś wiecej takich obrazków nie wrzucał, na googlach to sobie mozesz sprawdzic jaki to teren jest i ile zabudowania od niego sie znajdują, bo co innego patrzec z góry, co innego być na miejscu, moje miejsce patrząc na googlach kompletnie by sie nie nadawało a już lece któryś rok, musisz podnieść kuferek i wyruszyc w teren a google maja pomoc w orientacji

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół