• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Czy tak mają wyglądać pierwsze dni w ziemi? Pomocy!

Wyszukiwarka Forumowa:

Ujarany_Gumis

Well-known member
Buchów
0
Witam, nie dawno wsadziłem kiełki do ziemi po 1 dobie wyszły już z ziemi, podlałem i było wszystko ok . Dzisiaj był straszny upał chciałem iśc podlać ale nie mogłem bo w pobliżu spota kręcili sie rodzice, podlałem dopiero ok 13:00 - 14:00 . Kiedy przyszedłem na miejsce zobaczyłem że roślinki sa opadnięte , nie wiem czy one mają tak wyglądać . Poniżej foto :

Jaka jest przyczyna ? :confused:

lubielolki

Well-known member
Buchów
0
Dopiero zaczynaja rosnac one nie oklapły na 2 focie jeszcze jest łupinka .
Nie sraj ogniem

G

Gość

Guest
Ja tu nie widzę niczego dziwnego. Dobrze idą. A jak ci zaczynają opadać to natychmiast przestań im lać wodę. Ta na zdjęciach wygląda na b. mokrą.

Ujarany_Gumis

Well-known member
Buchów
0
Ja tu nie widzę niczego dziwnego. Dobrze idą. A jak ci zaczynają opadać to natychmiast przestań im lać wodę. Ta na zdjęciach wygląda na b. mokrą.

Dzięki , bo myślałem że to od tego upału , roślinki od wsadzenia do ziemi od razu wylądowały na spocie i myślałem że zaczynają więdnąć . Tak wygląda na mokrą bo było podlewane przed robieniem foto .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół