akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy te maleństwo kwitnie. ..??????

Wyszukiwarka Forumowa:

Mr.I

Member
Buchów
0
zdjecia wklejamy do galeri forumowej

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Mr.I

Member
Buchów
0
Sorki za zamieszanie z fotkami. Napisałem posta zanim je wrzuciłem, ale niestety utknął w moderacji. Na zdjęciach tego nie widać, ale te planty mają jedynie około 20cm i jakieś 4-5 tygodni. Czy to w ogóle możliwe żeby już zakwitly. ..?

U

Usunięty 70000

Guest
ewidentnie widac tu preflowery, pokaz moze fote bez flasha

Mr.I

Member
Buchów
0

I jeśli serio coś się moim roślinom pokrecilo i postanowiły kwitnąc w 5tym tygodniu, to czy powinienem juz zmienić im światło na cieplejsze (chwilowo stoją pod 320w 6500k +160w 2700k)??

Ostatnia edycja:

Mr.I

Member
Buchów
0
Niezły bonzai z tego będzie jak tak. ..;))
Dzięki za odpowiedź.

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,415
Odznaki
2
Kwitnie...dziwnie kwitnie... ;)

Btw, u automatow 5 tygodni tojuz najwyzszy czas na kwitnienie :)

R

ruski wentylator

Guest
kwitnienie zaczyna się tak od średnio od 4 tygodnia lub wczesniej - tylko ze często tego nie widać tak od razu...

Alvaro Morena

Well-known member
Buchów
0
Nie mają lekko z Toba. Kokosów to Ty nie zbierzesz, o ile dozyja do konca.

Mr.I

Member
Buchów
0
He he he. ... o to akurat prawda. Jak wspomniałem w zaginionym poście, dwukrotnie się przeprowadzałem w ciągu ich krótkiego życia i bynajmniej nie były w tym czasie priorytetem. Kokosów się nie spodziewam, jeśli do żyją suszenia to już będzie cud sam w sobie... ale znowu to moja pierwsza uprawa, która to w dodatku zaczęła się od tego co wszyscy odradzają, czyli zakupu nasion i wtedy dopiero dowiadywaniu się ci z nimi począć.

---------- Post Zaktualizowany 23:29 ---------- Data pierwszego postu 23:22 ----------

Tak czy owak, teraz stoją w growboxie, mają decent temp i humidity jak i cykl/rodzaj światła. Nawoże conieco również stosownie do ich stadium wzrostu, wiec wszystko w rękach matki natury. Jeśli chcą żyć to przeżyją, jak nie to nowe nasiona juz kielkuja, a teraz przynajmniej wiem już jak się z nimi obchodzić(mam nadzieje przynajmniej; )...).

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół