• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy to facet?Jeśli nie to co poprawić?

Wyszukiwarka Forumowa:

bedżiner

Active member
Buchów
0
Odmiana purple maroc.Kupiłem niby fem,ale ostatnio chodzę na spota i jakoś włosków nie przybywa więc wpadłem w konsternacje bo trochę poświęciłem tej roślinie czasu.Jajek też żadnych nie zobaczyłem więc czy to babka?Załączam fotki:
image006.jpg
image014.jpg
image005.jpg
image012.jpg
image003.jpg

dodatkowo roślinka od dołu jakby schła nie wiem co to może być,ślimaki i pająki troche dały jej w du*e ale bez przesady:
image009.jpg

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Jak nie ma jajec ani włosków to jeszcze się nie określiła. Luz ma jeszcze czas. Jak kupiłeś femki z dobrego seedbank'u to będą kobietki. Czas pokaże. Z fartem :harvest:

bedżiner

Active member
Buchów
0
Jak widać na zdjęciach to jajec nie ma ,za to jest kilka włosków.Proszę o wypowiedz jeszcze innych użytkowników

G

Gość

Guest
Też widzę kilka kłaczków. Powinny być kobietki, ale jak chcesz mieć pewność, to poczekaj z tydzień. Nic się do tego czasu nie stanie.

pablitos

Well-known member
Buchów
0
kobitka, kobitka i to bardzo ładnie Ci się zawija, jak będziesz o nią dbał jak do tej pory to będziesz bardzo zadowolony z towaru.
Jeżeli chodzi o te dolne liście to się nie stresuj, bo roślina uważa, że są już za stare od etapu sadzonki i nie są już jej potrzebne, niema ochoty jej dokarmiać, bo ma ważniejsze sprawy na głowie takie jak szczyty i czas wydziedziczyć te dolne niechciane przylepy :):smokee:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół