Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witajcie mam pewien problem kolega hoduje marihuane (niby) i mowi ze jest swietna zrobilem sobie dwa zdjeci i ocencie czy to jest samosiejka czy nie ? nie wiem czy mnie wkreca ! z gory dzieki!
Ogladajcie foto ^^
Dodam ze tam sa jeszcze w roznych miejscach nasionka takie jak w karmie ptasiej !
lol
Jak wzial z karmy dla ptakow nasiona to to jest przemyslowka.
***ijcie troche lisci i za***cie sobie po 4 wiadra. Jak nie kopnie to jest to przemyslowka.
Nikt Ci nie odpowie na takie pytanie, jak byś czytal to byś wiedzial, a nie zakladasz nowe tematy idąc na latfizne. Temat zamykam i leci do kosza. Dodano: 2006-09-02, 11:58 Woojashek, jakiś problem?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.