nasiona marihuany

Czy to możliwe?? 1 odmiana 2 kolory !!!!

Wyszukiwarka Forumowa:

losyart

Well-known member
Buchów
0
Słuchajta mam problem mam 2 krzaki tej samej odmiany a kolory pąków różnią się znacznie na pierwszym sa fioletowe na drugim zielono biale w dodatku tamten gdzie zielono biale jest wiekszy no i boje sie ze nie bedzie kopal czy to mozliwe ze cos zle robie a moze niepotrzebnie sie martwie jakis czas temu wiatr przechylil mi mocno tego krzaka w prawo i prawie wyrwal z ziemi ale nadal sie w niej trzyma przynajmniej tak mi sie wydaje czy to jest mozliwe ze przez to paki sa innego koloru??

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
może to jakiś bardzo niestabilny cross.

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Ja mam podobnie z moim DP z nirvany tylko w moim przypadku chodzi o zapach. Jeden cuchnie skunkiem a drugi smierdzi jakimis ziolami :ncool:

D

DJKWAC

Guest
to jeśli chodzi o zapacha to me white rinho wszystkie a mam ich pięć ***ią pokrzywą
sedd'sy z cannabis.fr ale już kwitną

losyart

Well-known member
Buchów
0
przyszło mi do głowy że to może wina zapłodnienia bo dzis ***alem dwie galazki krzaka gdzie sa zielono biale paki i znalazlem jeszcze niedojrzałe nasiona

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
moje tez zrozowialy czy nawet fioletowe sa i wydaje mi sie,ze to sie stalo przez zimno, bo niedawno byly takie noce gdzie klepalo naxa, wiec pewnie to przez to. A pestki mam Hollands Hope z nirvany, z posredniaka cannabis.fr.pl :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół