• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy to mozliwe ?

Wyszukiwarka Forumowa:

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
Witam moj Jach Herer & White Widow zaczol kwitnąc czy to mozliwe ? ma dopiero 54dni i nie wiem czy to pelno sezonówa czy automat ma okolo 1m wysokosci . czy to automat ? i lac mu juz cos na kwitniecie ? z gory dziekuje i pozdrawiam :joker:

Logotyp

Well-known member
Buchów
0
tak jest to możliwe na luzie, w końcu już jest tyle słońca w ciągu dnia, że rośliny już zaczynają kwitnąć, raczej nie jest to automat skoro dopiero po 54 dniach zakwitł.

breathe the pressure

Well-known member
Buchów
0
masz farta, ale jeszcze sporo przed Tobą, nie wiem, jak JH ale pamiętam jak WW w boxie kwitły bardzo powoli - ponad 3 miesiące od początku flo do kosy :p Lej im planton b (bez azotu) ewentualnie planton k (z azotem) Możesz też zainwestować 20 zł w ripen z allegro. Bo wiadomo... długo kwitną, jesienią zrobi się mokro i mogą pleśnieć. Do tego wiem, że WW ma zbite topy, a te szczególnie łapią pleśń. Z fartem!

Ostatnia edycja:

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
Nie jestem pewien w 100% ze ona juz kwitnie ale widzialem ze 3,4 te biale wloski ... zaczac juz lac nawóz na kwitniecie czy poczekaj jeszcze i sie upewnic w 100%

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Jeszcze czekaj. To, że określiła płeć na znaczy, że zaczęła kwitnąć.

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
ile ? chodzi mi o czas ... ;/ nie zabardzo bede na dniach przy spocie

breathe the pressure

Well-known member
Buchów
0
Powoli się będzie zbierać.. nie powiem dokładnie ile bo miałem WW tylko w boxie nie na out a to trochę co innego. Rób jak uważasz, ja bym już lał już nawóz do kwitnięcia. WW to nie Passion#1, jeszcze sporo sobie podrośnie na flo.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół