akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy to normalne początek ??

Wyszukiwarka Forumowa:

czmiel

Member
Buchów
0
Witam, zasadzilem niesmialo 6 dni temu, moją pierwsza pestke, dzisiaj jest juz czwarty dzien w ziemi i mam w razenie ze jakos dziwnie idzie do gory. Czy moge prosic o jakies sugestie czy wszystko w normie z nia.
Badyl ma ok. 10 cm i stoi sobie na parapecie.
dzieki za pomoc

G

Guest

Guest
mało swiatła ma wypie**** to na całodzienne oswietlenia ku**a mac i tera wz to wkop głebiej pod same liscie , o jezu wiki niedziała czy co :)

czmiel

Member
Buchów
0
mało swiatła ma wypie**** to na całodzienne oswietlenia ku**a mac i tera wz to wkop głebiej pod same liscie , o jezu wiki niedziała czy co :)

Takie mialem wlasnie watpliwosci. Dzisiaj zalatwilem sobie lampe antydepresyjną o mocy 250 Wat, 9500 lx, powinno byc lepiej. Nie jestem pewien co do barwy swiatla, bo takie bialawe. Moze byc ?
P.S.
Czytam non stop.
DZieki za pomoc

G

Guest

Guest
białe własnie jest na wega :) wkop ja i pod lampe albo usyp stozek wokoło niej , pozdro i powodzenia ;)

unnamed

Well-known member
Buchów
0
Takie mialem wlasnie watpliwosci. Dzisiaj zalatwilem sobie lampe antydepresyjną o mocy 250 Wat, 9500 lx, powinno byc lepiej. Nie jestem pewien co do barwy swiatla, bo takie bialawe. Moze byc ?
P.S.
Czytam non stop.
DZieki za pomoc
ejj ty lampe roślince dobierz a nie sobie:) cuś się tak zestresował :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół