nasiona marihuany

Czy to normalne ??

• Autor wątku Zielona Wierzba
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
Z

Zielona Wierzba

Guest
Sry za nowy temeat ale musze wiedzieć czy moje slicznotki sie dobrze rozwijaja patrzcie na photo :] Dla mnie jakies małe ( maja 2.5 tyg lampa to HPS 400 W ) ( nie klony, ziemia z substarktem kokosowym )

PS juz niedlugo bede miał nawilzacz w domq :] Yeah

rusko

Well-known member
Buchów
0
no ja mam troche mniejsze po 5 dniach od wyjscia z ziemi!!!heeh nie wiem czy to normalne ale jak dla mnie to troche małe

G

gio

Guest
strasznie male ... moze ta ziemia jakas trefna
spróbuj przesadzić narazie do zwykłej ph 6,5 z kwiaciarni jakąś najlepsza weś

Z

Zielona Wierzba

Guest
te mniejsze z tylu maja 1,5 a te troche wieksze maja 2,5 ( moze to dla tego ze sa female ?? ) te mlodsze sa z nirvany ;]

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nic się nie bój, z moimy było podobnie i dopiero pod tygodniu po przesadzeniu do większej doniczki zaczęły normalnie rosnąć. twoje krzaczki też zapewne skupiły się na rozwoju korzenia i niedługo wystrzelą w górę :wink: dlatego nie ma się co martwić.

jeśli masz biohumusa to możesz podlać 1/2 dawki, pozdrawiam!

Z

Zielona Wierzba

Guest
Dzieki N!x w ten weekend (moze) przesadze do wiadra zeby juz miec z tym wszystkim spokuj. Mam nadzieje ze ten nawilzacz poprawi moja sytuacje :] Mam utavit bio czy jakos tak podobno to to samo co biohumus ?? :D

H

haszyszekk

Guest
Moje maja niecałe 5 dni i są o wiele większe... ;?
Moze coś jest rzeczywiście nie tak z ziemią... tego nawozu nie używałem ale jak dasz małą dawke to nie zaszkodzi.... i koniecznie je przesadź... pzdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół