D
DJKWAC
Guest
na turbacz pojechałem tydzień temu to było cudownie muuuuuu zjadłem coś koło 70+ - takich mniejszych bo dorosłych nie znalazłem a jak byłeem teraz w sobote to nazbieraliśmy z kolesiem ja ponad 50 on minimalnie mniej 49-48 on miał większe niż ja ale ja też miałem z 20 dużych takie ciemne z ciemnymi nóżkami i pierwszy raz się mi tak stało ani on ani ja nie mie4liśmy bani!!! trochę się pośmialiśmy na początku ale potem nic. nie a możliwości żebyśmy pozbierali inne.
jadę za tydzień na turbacz dowiedzieć się co się stało a jak się dowiem to rozdupce pół świata!!!
[ Dodano: 2006-09-17, 23:43 ]
śmieszny jesteś pewien że to są te?? bo jak ostatnio takie ziomkowi pokazałem co zbierał grzybki to powiedziqał że bym z tego lasu nie zszedł i wyrzuciłem je znalazłem 70 innych potem. te co ty znalazłeś takie same jak łysiczki tylko że strasznie białe i mają białe blaszki
jadę za tydzień na turbacz dowiedzieć się co się stało a jak się dowiem to rozdupce pół świata!!!
[ Dodano: 2006-09-17, 23:43 ]
śmieszny jesteś pewien że to są te?? bo jak ostatnio takie ziomkowi pokazałem co zbierał grzybki to powiedziqał że bym z tego lasu nie zszedł i wyrzuciłem je znalazłem 70 innych potem. te co ty znalazłeś takie same jak łysiczki tylko że strasznie białe i mają białe blaszki