• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy to oznaka plci??

Wyszukiwarka Forumowa:

JimmBomba

Well-known member
Buchów
0
Pie****icie głupoty jak po***ani:pl: Nie słuchaj ich, u mnie na pełnosezonowym plancie były takie same zielone, długie wypustki i już myślałem że to cw*l, a kilka dni po wyrośnięciu tych wypustek pojawiły się preflowery na głównych szczytach. 100% kobitka zobaczysz preflowery za kilka dni

Kazalkon

Well-known member
Buchów
0
Pie****icie głupoty jak po***ani:pl: Nie słuchaj ich, u mnie na pełnosezonowym plancie były takie same zielone, długie wypustki i już myślałem że to cw*l, a kilka dni po wyrośnięciu tych wypustek pojawiły się preflowery na głównych szczytach. 100% kobitka zobaczysz preflowery za kilka dni

Ok, a teraz powiedz mi skąd to wywnioskowałeś? Każdy facet ma te "wypustki" z brązową końcówką, nie widzisz nawet co znajduje się obok tego "wypustka", a co tam się znajduje? BOBEK.

Wstawiłbym negatywa za głupoty

SensiSensi

Well-known member
Buchów
0
Te malutkie kuleczki o ,ktorych mowicie caly czas to na pewno nie sa jajca byc moze na zdjeciu tak sie to wydaje ,lecz w rzeczywistosci sa to tylko nie dorosniete liscie. Zdania nadal podzielona poczekamy jeszcze troche i okaze sie kto mial racje.

nerwus94

Active member
Buchów
0
żeńska bankowo. to nie są jaja, tylko dzbaneczki, jak sie przypatrzy to widać, więc nie ma się co martwić :freak:

Herb

Well-known member
Weteran
Buchów
5
TO nie jest oznaka PŁCI ! twoja roślina jeszcze nie kwitnie

Dokładnie tak ,a te "frędzelki " są na każdej roślinie bez względu na płeć .

I Ci co nie mają pojęcia o uprawie niech się nie wypowiadają bo tylko mętlik chłopakowi w głowie sieją.:pl::pl:

majeranektenpoprzedni

Well-known member
Buchów
0
ale pie****icie niektorzy ze to kobitka jeszcze na 100% 95% chu*a sie znacie i preflowera nigdy nie widzieliscie mozna domniemac narazie co mu tam wychodzi po to zalozyl temat a skoro nie ma tu (chyba) zadnych jasnowidzow to nie wprowadzajcie w błąd i nie robcie nadzieji chlopakowi bo moze sie rozczarowac to juz jest przesadzone jaka to plec czas pokarze kto mial racje ;)
pozdrawiam zycze babki ale jak dla mnie to jajcarz ;p daj nowe foty

e:http://www.haszysz.com/uprawa-indoor/26-plec/185-rozpoznawanie-pc-irolin.html

SensiSensi

Well-known member
Buchów
0
Zapraszam na moja fotorelacje, tam wiecej zdjec moich roslin :bongo4: Chcialbym babe! :D

Placebo

Well-known member
Buchów
0
Dlaczego mówisz ,że chciałbyś mieć babe ? Miałeś kiedykolwiek babe ? jakie one są upierdliwe i zawsze zmierzłe...

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
Dokładnie tak ,a te "frędzelki " są na każdej roślinie bez względu na płeć .

I Ci co nie mają pojęcia o uprawie niech się nie wypowiadają bo tylko mętlik chłopakowi w głowie sieją.:pl::pl:

Otuż to , szczera prawda :)

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Oby te kulki pod "włoskami" nie okazały się jajcami.... nie chcę zapeszać, ale....
Daj nowe fotki, powinno już być widać.

znajomyy

Well-known member
Weteran
Buchów
0
To nie jest oznaka kwitnienia każdy plant ma takie frędzelki :D u mnie na każdym takie są nawet na męszczaku były ;d

Beginers

Well-known member
Buchów
0
To nie jest oznaka kwitnienia każdy plant ma takie frędzelki :D u mnie na każdym takie są nawet na męszczaku były ;d

Dokładnie takie cos jest normlane u kazdego planta.. moje sa 5 dni od przestawienia swiatła i tez tylko takie cos narazie mam..

SensiSensi

Well-known member
Buchów
0
Czy jesli z jakiegos obiektu przy rozgalezieniach wystaja dwa biale wloski , to znaczy ,ze jest to baba?

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
wjedź do mnie zobacz jak wygląda oznaka płci (żeńskiej) i pomyśl czy to będzie płeć, takie włoski są nie mal przy każdym odroście, więc jak dla mnie to na 100% nie jest oznaka płci.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół