• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Czy to palenie jest dobre?

Wyszukiwarka Forumowa:

saguaro636

Active member
Buchów
0
Witam, scialem mojego auto mazara po ok 90 dniach lecz niestety z 20 dni do niego nie zagladalem takto bylo z nim wszystko ok ale gdy przyszedlem na dzien kosy liscie byly czerwone i fioletowe i w ogole jakos tak dziwnie wygladal, scialem wysuszylem i nie wiem czy to palenie jest dobre, czy splesniale czy zgnite, dodam ze nie widzialem tu bialych nalotow jedynie jest to cos takiego szarobrazowego tylko to nie nalot tylko kolor topków. Pachnie inaczej niz normalne palenie, scialem tez auto ak to pachnie podobnie do niego tylko wyczuwac tu jeszcze jakby jakis dodatek nie wiem jak to okreslic. Jak pachnie palenie splesniale lub zgnite?? Mam wielki dylemat bo nie wiem czy mam to wyj***ć czy palić? Jeszcze tego nie paliłem więc nie moge okreslic czy drapie czy nie. Dodaje fotke topka którego mam zamiar spalić. Aa dodam ze topki nie byly zbite troche oberwalem "najbardzej brazowoszarych" a reszte zostawilem.

---------- Aktualizacja posta 15:48 ---------- Czas poprzedniego posta 15:43 ----------

D

Dziobak

Guest
Wygląda nie tyle na spleśniałe, co na zgniłe. Jak masz tego więcej i boisz się zapalić, to możesz spróbować zrobić haszysz.

saguaro636

Active member
Buchów
0
Dziś to spaliłem i powiem tak że bomba nawet spoko, palenie samo w sobie tez ok troche drapalo pod koniec ale tak to chmury fajne, smak nawet ok, jak moge sie upewnic czy to jest zepsute? Jedynie pod koniec palenia ciezko mi bylo na pluchach strasznie ale nie wiem czy to przypadek czy sobie wkrecilem po prostu albo naprawdę jest zgnite czy zepsute. Proszę o pomoc jeszcze raz! Pachnie z poczatku kozak ale jak sie dluzej wącha to czuć właśnie to coś innego.

saguaro636

Active member
Buchów
0
Da sie jakos upewnic czy to jest ok? jaki powinno miec zapach zepsute,zgnite lub splesniale palenie?

Herb-at-Nick

Well-known member
Buchów
1
ja tam pleśni nie widze choc zdjęcie za ciemne .U mnie na automacie zrobił sie taki ciemniejszy obszar i tez mi to na plesn nie wygladało.

ikman

New member
Buchów
0
jak kopie i w smaku ok to spal to, nie warto marnować palenia :jaraczz:

krasnobrodyakacz

Well-known member
Buchów
0
jak ma pleśn to pogon to nie pal tego nie opłaca sobie życia marnowac poczytaj troche skutki palenia pleśniaka człowieku

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Tak bo ja mam spektometr mas w oczach i po zdjęciach jestem w stanie ustalić skład. A co definiuje czy dobre czy nie ?? dopiero jak spalisz to się dowiesz

DoktorGreen

Well-known member
Weteran
Buchów
779
Sprzedaj to, niepal tego bo splesniałe.
jak ma pleśn to pogon to nie pal tego nie opłaca sobie życia marnowac poczytaj troche skutki palenia pleśniaka człowieku
te... inteligenci forumowi.nie opłaca sie go marnować sobie i innym wiec nie wciskajcie dzieciakowi frajerskich technik.co do topa to nie wygląda na splesniałego a napewno nie da sie stwierdzić po tej fotce że spleśniałe będzie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół