- Buchów
- 0
Witam, scialem mojego auto mazara po ok 90 dniach lecz niestety z 20 dni do niego nie zagladalem takto bylo z nim wszystko ok ale gdy przyszedlem na dzien kosy liscie byly czerwone i fioletowe i w ogole jakos tak dziwnie wygladal, scialem wysuszylem i nie wiem czy to palenie jest dobre, czy splesniale czy zgnite, dodam ze nie widzialem tu bialych nalotow jedynie jest to cos takiego szarobrazowego tylko to nie nalot tylko kolor topków. Pachnie inaczej niz normalne palenie, scialem tez auto ak to pachnie podobnie do niego tylko wyczuwac tu jeszcze jakby jakis dodatek nie wiem jak to okreslic. Jak pachnie palenie splesniale lub zgnite?? Mam wielki dylemat bo nie wiem czy mam to wyj***ć czy palić? Jeszcze tego nie paliłem więc nie moge okreslic czy drapie czy nie. Dodaje fotke topka którego mam zamiar spalić. Aa dodam ze topki nie byly zbite troche oberwalem "najbardzej brazowoszarych" a reszte zostawilem.
---------- Aktualizacja posta 15:48 ---------- Czas poprzedniego posta 15:43 ----------
---------- Aktualizacja posta 15:48 ---------- Czas poprzedniego posta 15:43 ----------