nasiona marihuany

czy wentylator będzie potrzebny?

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Czeeść wam. Mam pytanko, jeżeli uprawiam af i mam szafke akurat na taką roślinke to jak tam podłącze lampke cfl philips 20v to będzie wentylator potrzebny? 1 lampka tylko 1 roślinka. Z góry dzięki jestem nowy, nie bijcie. :)

C

Cweluch

Guest
ku**a poczytaj. kolejny bezmyslny post z twojej strony....a wogule wody potrzeba dla krzakow? tez mozesz nie lac. toZ to samo rosnie,bez swiatla ;]

Koxyl

Member
Buchów
0
Witam, mam dość noobowskie (trollowskie) pytanie odnośnie wentylacji w PC boxie wiec stwierdziłem, że ten temat się do tego nada idealnie. Majac 1 niewielki wentylator komputerowy (12v) lepiej jak:
a) wentylator wsysa powietrze do srodka
b) wentylator wydmuchuje powietrze na zewnatrz
Prosil bym o zakreslenie poprawnej odpowiedzi, ewentualnie też możecie powiedzieć czy warto zamontować 2 wiatraczki (a i b).
Z gory dzienkuje i buch z was :spalony:

Papasmerf

Well-known member
Buchów
3
Witam, mam dość noobowskie (trollowskie) pytanie odnośnie wentylacji w PC boxie wiec stwierdziłem, że ten temat się do tego nada idealnie. Majac 1 niewielki wentylator komputerowy (12v) lepiej jak:
a) wentylator wsysa powietrze do srodka
b) wentylator wydmuchuje powietrze na zewnatrz
Prosil bym o zakreslenie poprawnej odpowiedzi, ewentualnie też możecie powiedzieć czy warto zamontować 2 wiatraczki (a i b).
Z gory dzienkuje i buch z was :spalony:
Założyłem tu taki temat jak dobrac went 2 nie taki długi poczytaj, a odpowiedzią niech będzie wentylacja w kompie ... wdmuchuje czy wydmuchuje?:) powodzenia. Wierz mi oni to mieli przemyślane;p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół