R
rasta
Guest
w domu jest o wiele latwiej bo zawsze można zwalić winę na np.kompa. ja w ogóle nie wylączam go, chodzi 24/0.Ca2na3is napisał:wszystkie FAN'y na 5V bo inaczej już czoś brzęczy, buczy i wyje.
w domu jest o wiele latwiej bo zawsze można zwalić winę na np.kompa. ja w ogóle nie wylączam go, chodzi 24/0.Ca2na3is napisał:wszystkie FAN'y na 5V bo inaczej już czoś brzęczy, buczy i wyje.
Ja po pierwsze wyłączam po drugie nie ma chu*a, żeby ktoś łyknął ten szajs. Kompa mam w przeciwnym narożniku pokoju i komp jest cichutki, a każdy podchodzący do akwarium odrazu by się domyślił, że dźwięk dochodzi z szafki.rasta napisał:w domu jest o wiele latwiej bo zawsze można zwalić winę na np.kompa. ja w ogóle nie wylączam go, chodzi 24/0.
dzial warsztat nie jest od porad wsprawie roślinek.skorupa napisał:Zrobie jego zdjecia i zamieszcze w dziale Growboxy. Od razu wtedy sie spytam o moje roslinki bo dziwnie sie zachowuja...
w stosunku do wydajności są ciche ale na pewno nie cichsza od komputerowych.skorupa napisał:te wentylatorki Artic sa naprawde takie ciche?
na to wyglądaskorupa napisał:Oja, a czy ja powiedzialem ze akurat pytania w sprawie roslinek zamieszcze akurat rowniez tam
skorupa napisał:Od razu wtedy sie spytam o moje roslinki bo dziwnie sie zachowuja...
zmienia to postać rzeczy.skorupa napisał:Wentylatory Artic wlasnie sa komputerowe,
czy zaśniesz to trudno powiedzieć. ja np. zasnę i przy muzie na full. wentylatorki to pikuś. wszystko zalezy od tego jak kto reaguje podczas zasypiania na halas.skorupa napisał:Chce sie dowiedziec czy 3 takie wentylatorki pracuja przy napieciu 4,5 Volt na tyle cicho zebym mogl zasnac a przy utrzymywaly optymalna temperature w moim malym boxie.