akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy wszystko jest ok?

Wyszukiwarka Forumowa:

Wentarlo

New member
Buchów
0
Auto Cheese Skunk

Cześć, pierwszy raz zajmuję się uprawą, czy mógłby mi ktoś oceniś moje "roślinki"? Ogólnie wszystkie na pewno miały dużo stresu przeze mnie, kiełkowałem je w doniczkach w szufladzie, kiedy wyszły na wierzch niestety na zewnątrz padało, więc naświetlałem je latarką i latarką z telefonu przez jakieś 8 godzin od 17:00 do 01:00, o 8:00 dałem je w naświetlone miejsce na zewnątrz, żeby ostatecznie przewieźć je na spota w reklamówkach.

Roślinki w Szufladzie o 01:00

Roślinki nazajutrz

Spot

Niewyraźne zdjęcia : / Godzina ok 19:00, ok 25h od wyjścia nad ziemie

Czy wszystko jest ok? Ciekawi mnie ta czerwona łodyga, aha i czy dobrze zrobiłem robiąc "szklarnie" z plastikowego dna butelki? Zrobiłem dosyć spore dziury na wentylację, jutro ma być 26 stopni więc je ściągnąłem dzisiaj wieczór

Burmistrz

Well-known member
Buchów
0
wszystko wygląda ok, no poza tym błotem nie przelewaj.
ile h słońca maja te rośliny?
latarka to dowaliłeś lepszy rydz niż nic.

Sticky Fingaz

Well-known member
Buchów
0
naświetlałem je latarką i latarką z telefonu przez jakieś 8 godzin od 17:00 do 01:00,
for real ?<rotfl>
Ciekawi mnie ta czerwona łodyga, aha i czy dobrze zrobiłem robiąc "szklarnie" z plastikowego dna butelki?
Jeśli mówisz że porobiłeś dziury to bardzo dobrze zrobiłeś,w tej fazie rozwoju rośliny są bardzo wrażliwe.
Czerwoną łodygą się nie przejmuj :) Wszystko jest OK.

GardenicPower

( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Weteran
Buchów
2,051
Odznaki
1
naświetlałem je latarką i latarką z telefonu przez jakieś 8 godzin od 17:00 do 01:00

Tak czysto teoretycznie w telefonie jest dioda Led wiec można to podpiąć pod kategorie Ultra Mikro xD

Wentarlo

New member
Buchów
0
Dzięki za odpowiedzi, słońca nie wiem ile dokładnie mają, jak byłem o 14:00 na spocie to słonko ładnie świeciło i miało jeszcze dużo miejsca na niebie, więc tragedii raczej nie ma. Jutro odwiedzę miejscówkę i dam znać co i jak, ale to już raczej w fotorelacji którą założe i podlinkuję tutaj, opisze tam wszystko : )

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół