• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

czy zakłucenia w fotoperiodzie wpływają na płeć

• Autor wątku james bond
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
J

james bond

Guest
z 2 pestek kupionych w www.seed.pl - odmiana top 44 wyrosły mi dwa facety.
w 3 tygodniu musiałem z pewnych przyczyn trymac je 2,5 dnia w kompletnej ciemności.

moje pytanie - czy fakt ten mógł mieć jakikolwiek wpływ na orientacje seksualną moich roślin ???

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
znaczy się nie kwitły jeszcze? jeśli były na vegu, to może nie będą hermami- wydaje mi się, że trzeba mocniej manipulować światłem coby zhermiły ci planty.

J

james bond

Guest
były ponad miesiąc na vegu 18/6

po przestawieniu na flo po tygodniu pokazały się preflowery meskie.

prawdopodobnie to najzwyczajniejszy pech
ale te 2,5 dnia w ciemnościach nie dają i spokoju

to nie są hermy ponieważ nie zauważyłem żeńskich preflowerów
a hermy mają kwiaty obu płci z tego co wiem

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
W zadnym wypadku niema to znaczenia... a zwlaszcza przy takim manipulowaniu swiatlem.

By otrzymac herma trzeba duzo bardziej pomanipulowac... czeste przestawaianie z 24/0 do 18/6 potem na 12/12 nigdzie nie jest to dokladnie opisane... przynajmniej ja sie z takim czyms nie spotkalem w internecie.

Te 2,5 dnia ciemnosci nic nie mogly z roslinami zrobic... plec maja w genach. To jest tak jak z ludzmi. Juz w brzuchu u matki ustala ci sie plec, u roslin w nasionie. Ale potem gdyu juz sie urodzi moze cos sie stac... cos sie z***ac i rosnie gej, hermafrodyta,pedofil itp itd.

Ale jezeli pochodzisz w ubraniach plci przeciwnej lub jestes jako dziecko traktowany jako przeciwna plec, czesto w wyniku tego iz rodzice chcieliby inna wersje ciebie... przez 2 dni to nic ci sie nie popie****i dopiero jak manipuluja toba dlugo to ci sie zaczyna pier***ic.

O***ane ale pochrzanilem... w skrocie: Nic sie nie moglo stac z nimi.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
dobre :thumright:

wbrew pozorom wcale nie jest prosto zhermić planty , ja musiałem robić tydzień na 24/0 tydzień na 18/6 i tydzien 12/12 potem znowu 24/0 i dopiero zaczęło się coś dziać .
Jednorazowy eksperyment z męskim osobnikiem. Ale nie nadawał się do palenia, bo zbiory żadne z tego ;-/

J

james bond

Guest
bialy misiu - ku**a nie mam pytan.... twoja odpowiedz wyczerpuje wątek
:neutral:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół