akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy zakwitnie???

Wyszukiwarka Forumowa:
U

Usunięty 175

Guest
Załapałem się na pestki od freedomshop trochę późno przyszły ale wczoraj już mi wykiełkowały. Jest to passion i white widow na outa.
Jak myślicie czy dam rade zebrać jakieś plony?
Co zrobić aby przyspieszyć wzrost roślin?

R

Rider

Guest
Kretyn kretynem zostanie.
A poza tym to juz było poruszane na forum dziesiatki razy , wystarczy poszukac.
Jeszcze troche a kretyni i lenie beda dostawac zamias warna tygodniowe wymówienie(banan na 7 dni ;])-moze wtedy sie czegos naucza.

A

afghani

Guest
nic sie nie da zrobic na przyspieszenie wzrostu rosliny ale dojdą na pewno tylko będzie dużo mniejszy plon

M

Marholt

Guest
Dużo mniejszy?? załóżmy że normalnie byłoby 100g to jak teraz posadze to ile bede mial?

G

Green

Guest
Dużo mniejszy?? załóżmy że normalnie byłoby 100g to jak teraz posadze to ile bede mial?

a czy my jestemy czarodzieje zeby to wiedziec ??

Załapałem się na pestki od freedomshop trochę późno przyszły ale wczoraj już mi wykiełkowały. Jest to passion i white widow na outa.

normalnie bym cie zjechal tak jak urban ale ze nie mam co robic to odpisze:)

Jak myślicie czy dam rade zebrać jakieś plony?
plon dasz rade zebrac spokojnie a jezeli pogoda sie utrzyma przez dlugi czas to nie bedzie zle

Co zrobić aby przyspieszyć wzrost roślin?

zapewnic jej 100% warunki czyli:
1. miejscowka z max iloscia godzin slonca najlepiej od wschodu do zachodu
2. najwyzszej jakosci ziemia oraz nieograniczona przestrzen korzeniowa
3. nie ograniczony dostep do wody, plus odpowiednia ilosc substacji odrzywczych w niej zawarta
masz jeszcz ejakies 2 miechy wegu a przez ten czas planta moze urosnac do barzo ogromnych rozmiarow, pod warunkiem ze powyzsze punkty zostana spelnione w 100%
a noz ci sie uda taki krzak (joke) taki na pewno ci sie nie uda :p

can_can

Well-known member
Buchów
0
Siema! Ej było pisane ze jak ktoś psoadzi w lipcu to dojdzie! A jak ja bym posadził tak ok 10 sierpnia to tez mi dojdzie?? Np earl misty albo skunk specia1! Bo wczesniej niz na 7- 10 sieronia hajsu nie będe miał! Pozdro
P.S - i tak wogule to w jakim miesiacu sie zmienia foto. na 12/12?? :?

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Czas sadzenia nie decyduje o tym czy dojdzie czy nie tylko o tym jak duzy plon bedzie! 10 sierpnia jest juz za pozno bo roslina nie rozwinie sie zbytnio! Oswietlenie zmnienia sie na 12/12 w dniu rownonocy jesiennej czyli ok 23 wrzesnia! Peace

can_can

Well-known member
Buchów
0
Aha! Sorki za tkaie samo pytanie w dziale :początkujacy zadaje pytanie" ale niewiedziałem ze tak nie można! Sorki! To hu* posadze 10 sierpnia ważne zeby było chociaż z 100 gram z 10 krzaczków! Bo niemam jak narazie psoadzić indoor a na outdoor będe miał póxno kase! Pozdrawiam Dzięki

can_can

Well-known member
Buchów
0
Co ty Ciebie poje***! Sadze zeby miec co palić,
Nie dla PLN tylko niemam kasy zeby posadzic indoor a tka to na outa mi trzeba tylko na nasionka! Tak jak wyżej napisane :
"NAucz się czytać ze zrozumieniem!!" :p PeAcE

G

Ganjamann

Guest
jezeli miejscowa pozwala na zrobienie szklarenki alb otunelu foliowego to polecam :]
wieksza temperatura miej wody - miejsza szansa na plesn...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół