akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy zielone prawidłowo rosną?

Wyszukiwarka Forumowa:

PalaczGucio

Member
Buchów
0
Witam
chciałbym się was zapytać czy moje roślinki prawidłowo rosną a może sa za male mają 7 dni i dodam ze do automaty lowryder ak47 i 10 krzaczków autdoor mixa największe listki maja tylko do 2 cm i nie wiem czy to normalne temperatura w boxie waha się od 27 do 36 stopni i oświetlenie jest 2700k i wiatrak 12 v o średnicy 5 cm powiedzcie mi czy coś zmienić czy prawidłowo rosną sorki że tyle pytań ale to moja pierwsza uprawa i nie chciał bym jej zepsuć proszę powiedzcie co o tym sądzicie :spalony:

[url=https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-304322]

PalaczGucio

Member
Buchów
0
One sie wyciagły na samym poczatku bo mialy wiatrak od spodu i sa takie od 5 dni a teraz sa 2 12V z bokow ale nie dzialaja na pelnej mocy bo boje sie ze je zlamie a teraz temperatura nie przekracza 32 stopni w dzien a w nocy jakies 27 wiec niewiem czy jest dobra

Damon

Well-known member
Buchów
0
temperaturę zbij do 28-30 w dzień ;D

<peace>

PalaczGucio

Member
Buchów
0
ok a jak oceniacie ich wzrost czy nie są czasem za małe jak na 7 dni ? <shiza>

rolnikk

Active member
Buchów
0
Ludzie ogarnijcie sie po co wstawiacie zdjęcia ze swoimi liniami papilarnymi? nawet sobie nie wyobrażacie jakie sposoby mają odpowiednie służby.. zaraz zaczniecie wymyślać mnie od paranoików ale naprawde zorientujcie sie w temacie..

Damon

Well-known member
Buchów
0
są powyciągane mają czas ;] ewidentnie widać że mało światła.. bywały większe po siedmiu dniach ale jak mówiłem mają czas jeszcze żeby urosły...

@rolnikk -ma racje nie wstawiajcie taki zdjęć ludzie.. :pl:

PalaczGucio

Member
Buchów
0
tam widac tylko odrobine góry linii papilarnych wiec aż takiej technologii POLSKA pilicja nie ma :yeahh::lol3:

S

sub

Guest
jakby kto pytał za co ... za umieszczenie tego w dziale.. Hodowla

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół