nasiona marihuany

Czyja to uprawa ?

Wyszukiwarka Forumowa:

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
aaaa dobre, ja juz bylem na takim polu, ale wtedy to rosliny mialy wysokosc 2 metry jak nie wiecej, byla to przemyslowka, a to co wy tam wyczailiscie co to jest ?? :) spolcie troche i podzielcie sie tym :)

seed.pl

Well-known member
Buchów
0
To nie ja to wyczaiłam po prostu umieszam znaleziony film.
Szkoda mi growera ktory poswiecil swoj czas a tacy kolesie wyrwa mu niedojrzale rosliny.
:farao:

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
aaahaa :) myslalem ze ty to znalazles, ale ci powiem... ze... raczej to sieja, kto by tyle gandy zasial w takim miejscu ??

seed.pl

Well-known member
Buchów
0
Kazdy mogl zasiac i to wcale nie musi byc sieja, wlasnie dlatego pytam czyje to. Możliwe ze znjadzie sie grower i bedzie wiedzial kto go oskubal.

R

Raz

Guest
seed.pl napisał:
a tacy kolesie wyrwa mu niedojrzale rosliny.
a ty co byś zrobił?
przecież to jest jak piracki skarb
ja bym chyba odpadł na zawał

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Raz napisał:
a ty co byś zrobił?
przecież to jest jak piracki skarb
ja bym chyba odpadł na zawał

paliłbyś swój niekopiący skarb

seed.pl

Well-known member
Buchów
0
Ja bym nie ruszyła za nic w świecie to nie moje i nie ukradła bym nawet listka.
Dziwne że nikt mnie nie popiera, tylko każdy się jara poletkiem. :scratch: Widocznie własnych roślin nie macie i nie wiecie ile to czasu i pracy potrzeba aby coś z tego było. :pale:

kombajn

Well-known member
Buchów
0
pier.... zlodzieje, je**c takich szmaciarzy! cwaniaki je...!

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Ja jakbym znalazl czyjas uprawe to zerwalbym polowe, a polowe zostawil i napisal karteczke: "zle ukryliscie swoja plantacje, nastepnym razem znajdzcie lepsza miejscowke" :pr:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ee tam jak to slieja to mozna zostawic, niech Europa widzi ze w Polsce kazdy kocha Ganje ;]

Patron

Well-known member
Buchów
1
1 to raczej nie sieja tylko przemysłówka 2 jeden koles w tle muwi dalej spierdzielamy z tad to prywatne pole wiec nik tam nie napomniał nawet o kradziezy!!Wiziałem tego roku tez takie pole z tym ze rosliny miały juz ok 2m

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
No niestety nic się nie zrobi. Ludzie widzą listek 5cio palczasty i już kisiel w majtach. Widzą topka to już puszczają zwieracze ze szczęścia. Ten "skarb piratów" w praktyce okazuje się "złotem głupców". Już nie raz nie dwa ktoś przywoził jakieś roślinki(pozapylane ścierwo) i cieszył się jak małe dziecko, że zioła na rok mu starczy.
Sami słyszycie dialogi w tym filmiku. Napewno w nich nie słychać smutku i nostalgi. Jakby mi się tak ktoś wpie****ił do mojej 1m2 Ambasady Jamajki to bym za***ał chyba, a takiej uprawy jak na filmiku to bym strzegł wszelakimi metodami(prąd i jakiś gun). Do tego nie ma bata, żeby rośliny były wartościowe - "dalej bo to jest prywatne pole". Jakie jest polskie prawo sami wiecie. Na prywatnych polach skarby nie rosną. Potęga rośnie tam, gdzie wzrok nie sięga :geek:

R

Raz

Guest
nie chodzi mi o palenie tego
sam widok takiego pola to coś wspaniałego

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół