akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czym się różni faza po haszu a po grassie?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
L

lechowiec

Guest
eee mnie hasz zamula konkretnie wole ziolko jest fajna hihawa :D

[shadow=cyan:88b9a27fdb]pzdr[/shadow:88b9a27fdb] :alien:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Powiem wam tak... ja dosc czesto pale haszysz... i jest tak że pale załużmy 0,5g czystego w łazience i jak juz spale wyczyszcze faje spuszcze zlotko do kibla wywietrze lazienke i potem trudno mi jest z niej wyjsc... faza czasami jest nawet do 5 godzin ale minimum 2 godziny :D ale monstrualna :D oczy to wogole cale czerwone i nieprzytomne :D o wszystkim zapominam raz w lazience zostawilem fajke i pakiet z towarem :D ale przypomnialo mi sie i poszedlem po to :D po prostu dla mnie haszysz jest pare razy mocniejszy oze dlatego ze okoliczne ziolo slabo na mnie dziala :D po długotrwałym jaraniu kostek zapalilem ziolo i nic :D zero :D musialem spalic ponad 1g zeby mi sie zakrecilo w glowie :p

A

Arti2784

Guest
Na mnie hak dziala w sposób rozluzniajacy, wszystko staje sie takie inne, mam lajtowa faze i jak puszcza to nie odczuwam zmeczenia ani zapotrzebowania na sen jak jest w przypadku ziola

K

kathrine75

Guest
Hash...a ja powiem wam tak;przepalilam sie hashem..pale jazz od 3 lat i dalej jak np spale sztunie na 2 osoby to mam faze ale jak 2 dni temu spalilam 1.5g hashu na 3osoby wiecie ze nic sie nie zajaralam!!moze to dlatego ze kiedys palilam codziennie hasz.... :( mi tam osobiscie bardziej smakuje ZIELONE :lol: pozdrowienia z goracego Świnoujścia dla wszystkich palaczy MaRiHuAnY :)

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
kaczor20 napisał:
oczy to wogole cale czerwone i nieprzytomne
łoo ja jak jarałem hasz to w ogóle kolor oczu nienaruszony :alien:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
:D heh mi sie raz zdarzyło po sporej liczbie chmurek lekko sie prze***ac... ale nie rzygalem... nie moglem chodzic i moowic prawie :D czulem dreszcze na calym ciele , bicie serca... ale oczy to jak spojrzalem w lustro az sie przestraszylem :D jakies wykrecone i czerwone :D

piechu17

Member
Buchów
0
namnie hash działa energetyzującą i niełapie po nim zawiasu (w cale) tak jak przy ziole

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Dla mnie hu*nia z tym haszykiem, Paliłem drugi raz wczoraj. Sztuka na dwóch, spaliliśmy połówke, coś słabo, palimy drugą półkę i się słabo za***aliśmy. Do tego w smaku zielone lepsze, i lepsza faza, wiecej hihaw, a po haszu większa myślówa. We 2 się nie za***aliśmy calakiem, a zielonym to sztuką na***ało by się ze 3-4 osoby (takie nie palące codziennie) :alien: :alien:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Podobno plastelinka lepsza ale się nie spotkałem jeszcze

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Oczywiście że mało dobrego haszu w Polsce... ogólnie mówiąc haszysz jest o wiele mocniejszy niż grass... jedynie na pomorzu jest dużo bardzo mocnego haszu po którym faze się ma 9 godzin .. pierwsze 5 swiechawa... poozniejsze 3 zamyślenie... odpływanie w myślach a ostatnia... zamuła i żyganie(przy dużej ilości np 0,5g-1g... ale dla mnie żygająca dawka to około 2g... :D kozak )

L

lolek

Guest
hasz bardziej zamula ziolko pabudza i taka jest prawda :p
hasz jest dobry

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
To nie jest prawda. Indica muli, sativa pobudza. Przeróżne są jarania.

Kotl3t

Member
Buchów
0
ja niewiem... choćbym zjarał niewiem ile hajoru to bania trzyma sie na jednym poziomie...

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Mam to samo. Przypie**** z wiadra, heheh to zmienia fazę. Swoją drogą, mamy dostęp do chÓjowego palenia...

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół