• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Czysta paranoja

Wyszukiwarka Forumowa:

KochamDom

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Codziennie na świecie z powodu przedawkowania marihuany umiera około 500 000 000 ludzi.

Wg amerykanów na ziemi żyje ~ 6 793 800 000 osób. Podzielmy to przez 500 000 000 wychodzi że za 2 tygodnie Ci co mieli kontakt z MJ powinni umrzeć.

PaleHajss

Well-known member
Weteran
Buchów
1
typa co pisał te bzdury bym tak nawpie****ał ze szok :joker:

NaChwile

Well-known member
Buchów
0
"Wujek Brzydal pisze... Konopialeczy: Nie sądziłem że ktoś weźmie ten tekst na poważnie...a jednak się zdarza jak widać"

Ale wy jesteście naiwni;)

Pozdrawiam!

Anon666

Well-known member
Buchów
0
Tytuł bloga

+

inne posty

+

poznaj cel bloga

=

?? ironija

ZbAkAnY

Member
Buchów
0
Jaki bulshit chyba ten gość co to pisał miał konkretnie narąbane we łbie

S

Sławuś z council estate.

Guest
ku**a mać... czy też jesteście tymi ludźmi o których się mówi że nie zauważyliby ironii nawet gdyby stanęła obok i kopnęła ich w du*ę?

Tekst to czysta polewka a wy się jeszcze zastanawiacie.

nick użytkownika

Well-known member
Buchów
4
dla mnie to jawna zwala, ironia i polewka.wejdzcie na ten blog i obczajcie uwazniej.poza tym zazwyczaj ludzie ktorzy siedza w klimacie autora maja na sprawy mj w miare obiektywne spojzenie.chyba ze to jakis straight edge xxx hardline hc fan

K

korono

Guest
Od razu sie zorietowałem ze to ironia, podejrzewałem od początku, ale pewny byłem gdy doczytałem do 500kk zgonów rocznie. Może to jest dobry pomysł co? Ludzie coś takiego zobaczą od razu wiedzą ze to ironia i mają całkiem inne podejscie do mj. Gdyby tak jeszcze pod tym tekstem podpisac rząd.

OJaCieKrece

Well-known member
Buchów
0
O ku**a....

"Wziąłem jednego macha i przeniosłem się do innego świata.W tym świecie nie było Pana Boga, a na ludzi polowały żądne krwi wilkołaki. (...) Gdy się ocknąłem leżałem w szpitalu. Okazało się że przez rok byłem w śpiączce spowodowanej marihuaną."

Oczy mam zapłakane ze śmiechu. Koleś jest posranie-pomysłowy :freak2:

EDIT:

"(...) Słoik taki [z wywarem tamtejszej odmiany marihuany] rzucony na pojazd opancerzony sprawiał,że pancerz topił się a wszyscy ludzie dokoła ginęli w strasznej agonii (...)"
Jest 1:15 a ja ***ie ze śmiechu na pół domu... zapisze to gdzieś i kumplom pokażę.

uhip

Well-known member
Buchów
0
toż to prowokacja! jak mogliscie wogóle pomyslec ze to na powaznie;p od tej trafki wam mózg wypaliło:D

SS20Dezerter

Well-known member
Buchów
3
Dawno mnie tu nie było, wchodzę i co ? najśmieszniejszy artykuł jaki czytałem :freak2:

G

Gość

Guest
dziadki ktore potrafia tam wejsc raczej nie sa tak nastwaieni jak my i mozliwe ze zaczna w to wierzyc...
zekomo wypowiadaja sie tam 15latki 17 latki itd...
ten wiek tez ciezki bedzie do zrozumienia... te bachory wierza teraz w kazde wcisniete im gowno;/...:pl:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół