• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

czyzby banany??

Wyszukiwarka Forumowa:

sid000

Well-known member
Buchów
0
mi się wydaje że to jest herma wstaw lepszej jakości a przynajmniej ku**a zrób je tak żeby było widać topa od góry bo zrobiłeś zdjęcia tak że nic nie widać :lol3:

Dzonyautoo

Well-known member
Buchów
0
mam aparat 3mp cyfrowka siedzi juz dawno w lombardzie, komarow tam jest od chu*a a lepiej ujac topa nie moglem od gory nie wiele widac tylko tak wlasnie to cos miedzy wloskami i od boku widac. sa to 3 palki zolte. nie wiem jak opisac jutro pojde rano moze nie bedzie komarow i uda sie zrobic lepsze

MonsterBud

Well-known member
Buchów
0
Albo zapłodniłeś sobie żeńską roślinę ( przez przypadek lub nie - nie wnikam) albo to po prostu zwykła herma.

piter666

Well-known member
Buchów
0
spróbuj moze tryb makro wlaczyc. ale z tego co widac to na 99% herma.

Dzonyautoo

Well-known member
Buchów
0
zaplodnienie nie wchodzi w gre , to sa 2 automaty w kastrze 25l przedziolone i wokol zwykle sezonowki na zadnej tego nie ma tylko na tym automacie na samym szczycie dzisiaj zrobie foto aparatem

---------- Aktualizacja posta 16:12 ---------- Czas poprzedniego posta 12:08 ----------

wrzucam nowe foty, lepszych juz nie dam rady zrobic

https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/50609/DSCF2078.JPG
https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/50609/DSCF2073.JPG

jak przejechalem palcem po topie to te zolte cos powypadalo i wygladalo jak jakies male patyczki i teraz juz nic nie ma. zobacze czy znowu bedzie.

Dzonyautoo

Well-known member
Buchów
0
a jak to jest z tymi nasionami hermy? nadadza sie na przyszly rok do wysiania? i co bedzie z paleniem bo moj automat naprawde jest konkret moim zdaniem.
i pytanie jeszcze bo obok w tej samej donicy stoi 2 automat bez bananow, co z nim zrobic? one sa odzzielone,donica 25l na pol. HELLP!!

Ostatnia edycja:

lisciu

Well-known member
Buchów
3
a jak to jest z tymi nasionami hermy? nadadza sie na przyszly rok do wysiania?

Tak nadadzą się do wysiania<joint> ja też miałem OB fem. od DP się z hermiła indoor a teraz robię testa outdoor (możesz zobaczyć zdjęcia w mojej galeri) z tych nasion mam jedną pannę teraz i jestem ciekaw czy też mi się z hermi???:zombi: zaczyna kwitnąć dopiero tak więc trzeba poczekać na rezultat:yeahh:

Doobies

Well-known member
Buchów
0
Nasiona z hermy to syf, gdyz herma da herme i koło sie zamyka, wy*** tego krzaka na masło, ew. troche do popalenia(chyba ze lubisz strzelejace pestki w blancie)

Dzonyautoo

Well-known member
Buchów
0
pestek w topach wogole nie widac, te banany zolte przeszly juz na 2 automata, przypomina to dmuchawce te biale bo tez po dotknieciu te banany wylatuja, jak myslicie bedą kopac te topy co zostana? czy nie warto juz latac tam kilometry,lac nawozy i sie wogole opiekowac?

---------- Aktualizacja posta 15:05 ---------- Czas poprzedniego posta 14:38 ----------

a co z jaraniem z tego automata?

Sativ0071

Well-known member
Buchów
1
jaranie jak jaranie, bedzie go mniej ale napewno bedzie klepać... opiekuj sie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół