• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Dążenie do jak najmniejszego rozmiaru.

Wyszukiwarka Forumowa:

es0

Member
Buchów
0
Witam. Odkopałem gdzieś w szufladzie pestke z poprzedniego roku i chce ja wykorzystac. Niestety dla mnie jest to regular. Nie chce wywozic tego na zadnego spota( bo i nie mam upatrzonego na ten rok) ale tez niechce zeby wyrosl zbyt wielki krzak ktory bedzie walczył o wzrok sasiadów. I teraz pytanko.
Czy jesli bedzie w mniejszej doniczce czy to ograniczy wzrost?
Nie bedzie takiej sytuacji ze zacznie schcąc, nie zakwitnie, czy zakwitnie ale z opoznieniem.

RahCiach

Well-known member
Buchów
0
mała doniczka ograniczy wzrost, ale lepiej dać dużą, zrobić lst, dzięki czemu będzie szeroka a nie wysoka. chyba że szerokiej też nie chcesz to rób FIM, czyli przytnij pare razy główny szczyt. niestety na regulary na out jest już za późno mój drogi i roślina nie zdąży "dojść".

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
Zdazy dojsc i bedzie mala tak jak chcesz es0 poniewaz nie bedzie miala prawie wgl wega tylko zacznie kwitnac..

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
Dzien z noca sie wyrownuje i bedzie swiatlo 12/12 czyli 12h dnia i tak samo nocy,a jak chyba wszyscy wiemy przy takim fotoprepaidzie czy jakos tak mj zaczyna kwitnac...
Wiec ta roslina po prostu nie bedzie miala fazy wegetatywnej lub bedzie ona bardzo krotka.

es0

Member
Buchów
0
Ku scisłości, roslinka jest posadzona od połowy czerwca i chce zeby urosła jeszcze troche ale nie za bardzo. LST napewno bede robił tak czy tak.
I jeszcze jedno pytanie. Czy roslinka szybciej zakwitnie w małej doniczce niz ta w duzej?

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
A swistak siedzi i zawija twoje opowiesci drzewa sandalowego w sreberka...doedukuj sie troche...

RahCiach

Well-known member
Buchów
0
Ku scisłości, roslinka jest posadzona od połowy czerwca i chce zeby urosła jeszcze troche ale nie za bardzo. LST napewno bede robił tak czy tak.
I jeszcze jedno pytanie. Czy roslinka szybciej zakwitnie w małej doniczce niz ta w duzej?

LST w zupełności wystarczy. długość kwitnienia jest zależne jedynie od odmiany i nasłonecznienia, co do kwitnienia doniczka nie ma nic do gadania.

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
No pisalem ze jakos tak bo nie mogee nigdy zapamietac tego slowa hehe za duze dziury...:)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół