- Buchów
- 0
Eloco powiecie na tą kupną ziemie (ph6,5 - 7 Tą najlepszą)wymieszaną z sypkim biohumusem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=95016937 i dotego jeszcze swojski kompostto wszystko w doniczki i do boxa o wymiarach 60szerokosci 180 długosci(liczy się tylko długośc i wysokośći 60.Do tego philipsy po 1500 lm i jakis 2 rodzaj lakmp zeby uzupełnic barwe swiatła!!no i tu następne pytanie!co zrobic qrde z tymi lampami!w jakiej proporcji zucic te lampy!te philipsy to czytałem ze na floo za***istem,ale na vega tez bym cos dał!polecicie hps czy kompaktówki;d?myslałem nawet zeby na vega wkręcic tylko lampy z odpowiednią barwa,a potem na flo tylko te philipsytroche kombinowania ale dam radenoo i tam jeszcze 10 krzaczków wyjdzie im cos koło 32x35 czy jakos takos,do tego scrog fim i to podwiazywanie.(no i roslinki bym puscił poziomo do doniczek na jakies 50-60 cm i tam fima walnąca resztą to się siatka zajmie i swiatłodo tego duza temperatura i duzo Co2(pzeczytałem w tym temacie z gigantem boxem;Dze mozna to uzupełniac)do tego wiatraczkii bezpzypałowe miejscew ziemi bedzie zakopany boxxobity folia z wieszchu cały,zeby uzyskac jak najlepsze warunkico powiecie ogułemza jakis tydzien roslinki laduja w boxiemusze cos zmienic
ps-co2 bede z swieczki dostarczał jak naraziei biohumusem płynnym podlewał;Dpolecacie jeszcze jakis naturalny(nietoleruje chemi!!!!!!)nawuz czy co???pozd z góry thx
ps-co2 bede z swieczki dostarczał jak naraziei biohumusem płynnym podlewał;Dpolecacie jeszcze jakis naturalny(nietoleruje chemi!!!!!!)nawuz czy co???pozd z góry thx