• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

D.I.L

Wyszukiwarka Forumowa:

Młody

Well-known member
Buchów
0
Tytuł mówi sam za siebie, polska całkiem ciekawa produkcja. Fajny motyw jak policja podpie****a typowi (notabene gra go człowiek z tarnowskiego teatru który szerszej publiczności może sie kojarzyć z "Uprowadzeniem Agaty") sporą ilość prochu. Szczególnie polecam sleji bo jak facet chce uspokoić swoją panienke narkomanke, laska jest na głodzie i chce helu, ten proponuje jej tramal a ona mówi coś w rodzaju "pie***le tramal", tak mi sie to ze sleją skojarzyło jakoś, nie wiedzieć czemu;)
Aha pewnie pomyślicie że to jakaś offowa produkcja nie do znalezienia w p2p, otóż nic bardziej mylnego, właśnie wpisałem w dc z ciekawości i kilkanaście osób mi wyskoczyło.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
LOL. Możesz mi wyslać płytkę. Chętnie obejrzę. Z N, execiem czy filippo Ci się nie skojarzyło ? Ja przy nich jestem opiatowy pikuś.

Btw. W niektórych ośrodkach tramal + permazyna + coś tam jeszcze podają przy leczeniu uzależnienia od opiatów.

R

Rider

Guest
oglądałem, zwyczajny polski film, troszke ptrzekłamany ale w większości realistyczny, hyhy
był juz temat przezemnie o tym założony, hyyy, hyba starsze forum.

[ Dodano: 2006-05-03, 19:25 ]
a film można wypożyczyć w każdej wyporzyczalni DVD, za ok 3 - 6 zł zależy.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
U mnie 5zł. Nie wiem czy jest ten. Nie chce mi się nawet sprawdzać. pier***ę. Przy okazji...

Młody

Well-known member
Buchów
0
Sleja, kiedyś też tak powiedziałeś, rozmawialiśmy o tych plasterkach i coś tam zeszło na tramal a ty"pie***le tramal":)
A co do filmu to właśnie obejżałem do końca i powiem że spoko, ale jak sie traktuje z przymróżeniem oka, bo realistyczne to to nie jest:D Typ który handluje coco na dużą skale daje trawke gnojkom po 12 lat:p I to obciąganie za towar, ku**a pokażcie mi panienke koło 15lat która obciąga za towar hehehe. Ale mimo to polecam.

R

Rider

Guest
Młody napisał:
I to obciąganie za towar, ku**a pokażcie mi panienke koło 15lat która obciąga za towar hehehe. Ale mimo to polecam.

wpadnij do mnie na na pewnom dyskoteke, za scieche masz laske od 13latki, serio, niestety...

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
urban napisał:
Albo na dworzec ;]

Wystarczy wpaść do jakiegoś klubu w Wwa. Panny z gimnazjum zrobią ci lache bo a) jesteś znany i bedzie sie mogla pochwalic ze robila to z kims znanym b) masz jakiś towar ktory dasz jej za ssanie

R

Rider

Guest
Wystarczy wpaść do jakiegoś klubu w Wwa. Panny z gimnazjum zrobią ci lache bo a) jesteś znany i bedzie sie mogla pochwalic ze robila to z kims znanym b) masz jakiś towar ktory dasz jej za ssanie
proste, prawie w kazdym miescie znajdzie sie odpowiedni ku temu lokal, melina, świniarnia...

Młody

Well-known member
Buchów
0
Do dupy,nie ma tak:p Są głupie dziury które robią gały na prawo i lewo, są naćpane gówniary, ale nie tak żeby ci sie dopraszała że za kreche ci zrobi gałe, no prosze cie. Chyba że ja w jakimś dziwnym mieście żyje, ale są dyskoteki w centrum i w okolicznych wioskach gdzie sie jeździ obracać 13-15nastolatki, ale nigdy takich ćpunek małych nie widziałem co by centralnie mówiły że sie oddadzą za krechacza. A na dworcu? ku**a chłopie teraz na dworcu nie ma takich małolat:p Chociaż w sumie dawno nie byłem na dworcu w wwa, może teraz sie namnożyło takich, ale nie sądze bo hel coraz mniej modny.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Młody napisał:
Do dupy,nie ma tak:p Są głupie dziury które robią gały na prawo i lewo, są naćpane gówniary, ale nie tak żeby ci sie dopraszała że za kreche ci zrobi gałe, no prosze cie. Chyba że ja w jakimś dziwnym mieście żyje, ale są dyskoteki w centrum i w okolicznych wioskach gdzie sie jeździ obracać 13-15nastolatki, ale nigdy takich ćpunek małych nie widziałem co by centralnie mówiły że sie oddadzą za krechacza.

Przyjedź do Warszawy...

Młody

Well-known member
Buchów
0
Sleja mi zrobił tą fote jak byłem na zwale i kazał ją wrzucić jako avatar

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół