akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dałem dup.. na allegro. będzie przypał?

• Autor wątku Usunięty 63019
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:

Bortek

Uprzejmie Donosze...
Weteran
Buchów
28,406
Odznaki
5
Miałeś chujowego papugę, wziąłbyś tego wyżej, to by im wyjechał z paragrafem i nic by ci nie zrobili :)
Dokladnie ,że nikt mnie nie nakierował wtedy

kaszel

_po_buhu_ 🤙🏻
Buchów
202
Ta, tacy mądralińscy pierwsi potem płaczą na komisariacie.
Mi nawet książki o uprawie i hodowli zabrali - który paragraf zakazuje ich posiadania? Żaden. I co z tego? Nic.
Mojego ziomala złapali z lufa palenia zrobili mu przeszukanie chaty w wiadomym celu tematu nie znaleźli tylko kilka flakonów testa i deki był na bombie i mu zabrali. Był na komendzie bo przeczytał w necie, że posiadanie jest legalne i co oddali mu ta jak h*j. Do dam tylko, że to było kilka lat temu.

Green John

Walczę z ostrym cieniem mgły
Weteran
Buchów
3,213
Odznaki
7
To ja mam przykład z przed 2 tyg. gościa za***ał z dupy frajer wjechali tak że czekali aż wyjdzie nie dzwonią już wolą poczekać. Znaleźli trochę ponad 100g i prokurator żądał 3 miesięcy a sędzina powiedziała, że w żadnym wypadku i mają go wypuścić. Morał z tego taki zależy na kogo trafisz i czy masz wsparcie prawne w postaci papugi, bo inaczej szasnę spadają a może być różnie. Czasem warto poddać się karze a czasem w żadnym wypadku lepiej tego nie robić.

Good God Root Rot

Well-known member
Buchów
24
No a za te wyzwiska i bycie niemilym na forum dla takich gentlemanow jak tutaj, masz miesiac przerwy, przyda ci sie odpoczynek i schlodzenie emocji po tym jak sie dzis odpaliles 🙂
Baj baj 🙋‍♂️
przy okazji, dla takich odklejencow powinna byc specjalna odznaka "troll" - zeby ktos potem na 1 rzut oka widzial z kim ma doczynienia i nie tracil czasu. koles szuka atencji a te wyzwiska to mi podniosly cisnienie w pewnym momencie. troche poblazliwie ten miesiac bana dla dzieciaka.
ps, byl pewien kawal

Rozmawia dwóch sędziów. Nagle do pokoju wpada jakiś facet i zwraca się do jednego z sędziów mówiąc:
- Pies pana żony pogryzł mojego klienta, jestem jego adwokatem, żądam 5000 zł odszkodowania. Sędzia bez słowa wstał, wyciągnął pieniądze i wręczył adwokatowi. Ten podziękował i wyszedł.
Na to ten drugi sędzia:
- Stary, przecież ty nie masz żony, a tym bardziej ona nie ma psa.
Na to ten odpowiada:
- Przecież wiesz jak to jest, sprawa trafi do sądu, a w naszych sądach to różnie bywa, mogą cię ożenić, kupić psa i kazać wychodzić z nim na spacer o 6:00 rano

ps 2 - w polsce idziesz do sadu po wyrok a nie po sprawiedliwosc

U

Usunięty 88887

Guest
- Przecież wiesz jak to jest, sprawa trafi do sądu, a w naszych sądach to różnie bywa, mogą cię ożenić, kupić psa i kazać wychodzić z nim na spacer o 6:00 rano

ps 2 - w polsce idziesz do sadu po wyrok a nie po sprawiedliwosc
Ostatnio rozmawiałem z taksówkarzem , i mi opowiedział, jak jego przygoda z sądami w Polsce wyglądała, w skrócie:
1. Na rondzie kobieta zmieniła pas i w niego wjechała
2. Dogadał się z nią że zapłaci mu 500zł za naprawę to nie będą wzywać policji
3. Jak już pojechał do domu, to wieczorem mąż tej kobiety znalazł jego adres (gdzieś w urzędach pracował, nie pamiętam gdzie) i powiedział mu że ma oddawać kasę bo ją zastraszył żeby zapłaciła, a to nie jej wina
4. Gość oddał kasę, po czym złożył sprawę do sądu
5. Złożył prośbę o monitoring, bo wiedział że dzięki temu łatwo wygra sprawę, ale nie wiedział że monitoring jest kasowany po bodajże 24-48h.
6. Gdzieś tak w połowie sprawy znalazł się "świadek" (koleżanka tamtej typiary) o czym nie został nawet poinformowany, i na tej podstawie zeznań świadka, sędzia nałożył na niego karę kilku tys zł, zwrot kosztów sądowych itd. Piękny kraj.

Ja też miałem styczność z naszym wymiarem niesprawiedliwości, bo mi nie zapłacono za pracę na B2B, to nie dość, że tych pieniędzy nie odzyskałem, to straciłem kupę hajsu, czasu i nerwów, pomimo, że sprawę wygrałem, bo gość wszystko ukrył. Sprawę umorzono że względu niemożliwości ściągnięcia pieniędzy. Piękna sprawa.

zielony777

Active member
Buchów
39
Trzymam kciuki żeby to nie była żadna podpucha i żeby nikt do drzwi nie pukał. No i trzeba bardziej uważać na przyszłość.

Barusiuniu

Active member
Buchów
11
Ty a mój kuzyn za gram trawki powiedział że jest cpunem, i to był warunek że jak powie że jest cpunem to dostanie.
A mój kuzyn opie****ił mnie ze jedzenie i ubrania mu przyniosłem nie buszka 😅 chociaz był wyflodzont i zmarznięty 😅

woddborsuk

Well-known member
Buchów
1,213
A wracając do tematu pierwszego posta, to są przypadki, gdzie ludziom za kupowanie na allegro robią wjazd na chate?

Alfons

Well-known member
Buchów
922
Osobiście nie słyszałem, ale lepiej dmuchać na zimne.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół