akcesoria do uprawy ro艣lin
nasiona marihuany

dajcie jakies rady 馃槑

Wyszukiwarka Forumowa:

FarmerSpryciarz

Active member
Post贸w
32
Buch贸w
27
Witam uzytkownikow forum mam do was pytanie i prosze o jakies rady? mam 3x automaty od PP
1x white widow x crystal meth (to ta najbardziej wyrosnieta)
1x amnesia xxl
1x lemon haze
i zauwyzalem niedawno ze jak zaczelo sie kwitnienie to zaczely mi troche zolciec liscie i czy to normalne? podczas kwitnienia? i jeszcze (chyba) wypalona dziure od lampy na jednym ze szczytow mam spider farmera lampe sf1000 i ustawiona na moc 60 bo juz niektore szczyty sa prawie pod lampa i nie mam jak jej dac do gory bo ogranicza mnie wysokosc i czy la膰 teraz wiecej nawozu czy wody? mam zestaw floranovy mam grow oraz bloom i jeszcze rippen i dowiedzialem sie od ziomak ze ten rippen to sie daje przed scinka tylko nie wiem kiedy jak by ktos wiedzial bylo by fajnie leje im co 2 dni raz nawoz raz wode zeby byla czystka i dajcie jakies rady co teraz robic podczas tego kwitnienja bo mnie meczy glowa zeby to wyszlo i zeby zaden plech mi sie nie w***al mam malo miejsca w mojej growszafie zystem powietrza mam taki ze od dolu mam dziure zwykla dziure ktora bierze powietrze z sily grawitacji i na gorze wentylator ktory zabiera te powietrze i wywale je do komina i w srodku jeden wentylator od kompa ktory dmucha i chyba bede musial dodac drugi bo jedna z moich roslin chyba nie dotyka tego powietrza daje wam fotki dajcie znac. Buch z wami
a i jeszcze jedno czy to normalne ze pojawiala sie juz brazowe wloski? lub pomaranczowe?

signal-2025-12-13-143047.jpg

IMG_8039.jpg

IMG_8041.jpg

IMG_8029.jpg

IMG_8032.jpg

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zni偶ki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy ro艣lin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzyb贸w Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zni偶ki

G贸ra D贸艂