• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Damka kwitnie prawdopodobnie ? Ile dajecie czasu i czy tuningować ją ?

Wyszukiwarka Forumowa:

paziu777

Member
Buchów
0
Witam ostatnio pisałem ,jabłonka ma około 2 miechów .Jest to NoName ,krzak długo był w domowym miejscu ,a wdzień na dworze ,teraz jest na dworze i jest taki jak na foto . Ostatnio zacząłem lać floro.. na kwitnienie ,wcześniej 2 razy w miechu lekko ją podsypałem jąnawozem .Coś z tego będzie ? Jakieś porady dla amatora ?

Placebo

Well-known member
Buchów
0
Piękna no ale cóż.. nie kwitnie. Możesz zostawić na dworze jeszcze do końca września a później zabieraj na chate i daj jej światło 12/12 żeby zakwitła. Albo od razu bierz do domu, na placu Ci już nie dojdzie..

paziu777

Member
Buchów
0
Piękna no ale cóż.. nie kwitnie. Możesz zostawić na dworze jeszcze do końca września a później zabieraj na chate i daj jej światło 12/12 żeby zakwitła. Albo od razu bierz do domu, na placu Ci już nie dojdzie..

A ten szczycik to nie oznaka kwitnienia ??

paziu777

Member
Buchów
0
Kurczę myślalem że już coś kwitnie ,a tu piszecie że jednak jeszcze nie ; ( A czy nei myle się ,jest to damka ? Co do boxa to cięzka misja ,krzak nie jest mały ,a boxa w tej chwili ciężko zrobić ,a musiał by być naprawdę duży box . A co do 12\12 oświetlenia ,gdyby to zastosował w tej chwili ,dodam że podlewam go w małej dawce floro coś tam na kwitnienie . Sry za błędy ,piszę z telefonu . Pozdrawiam

Placebo

Well-known member
Buchów
0
teoretycznie możesz zrobić to o czym piszesz, zastosować 12/12 i kiedy zakwitnie to i tak raczej nie zdąży nie spleśnieć na dworze, najpierw laska musi pokazać białe włoski, później ich jest dużo więcej a później to się robią już topy .. to troche trwa a Twoja nie pokazała jeszcze płci, przynajmniej nie widze tego ale pewnie to kobieta bo faceci podobno szybciej niż baby pokazują jaja, i gdyby był to facet to powinieneś już widzieć pre flovery.. nie musisz robić jakiegoś prze ch*j boxa wystarczy szafa od kurtek i mocniejsze światło, które możesz nawet ręcznie kontrolować :p

paziu777

Member
Buchów
0
ROzumiem , a co do oświetlenia tego boxa ,to musi być wentylator i specjalne jakieś oświetlenie ,czy dało by radę zwykłą żarówkę bez wiatraka ,oczywiście całą szafę w środku złotkiem owinąć ?
Mogę również mniej więcej 12\12 na dwór i do komórki chować w tej chwili ,ale nie wiem czy jest sens ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół