akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dania - uprawa

Wyszukiwarka Forumowa:

Adamu

Active member
Buchów
0
Witam,

Chciałem się dowiedzieć jak wygląda kwestia uprawy w Danii.
Czy jeżeli złapią mnie przy uprawie np. 10 krzaków to odrazu do puszki czy można się jakoś wykręcić ?. Czy uprawa jest popularna ?.

Jeżeli ktoś siedzi w Dani to niech napiszę jak to wszystko wygląda na tle Polski.

Dzięki

Mallory Knox

Well-known member
Buchów
0
Siedze akurat w Danii i mam wariata sąsiada który uprawia 2 krzaki na parapecie, ciągle tam stoją więc z małą ilością chyba nie ma przypału ale rozmawiałem z Polakami którzy mieszkają w Danii dłużej i mówią że Duńczycy to sprzedajni ludzie,lubią wtykać nos w nieswoje sprawy.Co do większej uprawy to Ci nie pomogę, piszę tylko orientacyjnie.
Z fartem <shiza>

deadly69

New member
Buchów
0
Siemanko ja mieszkam w Dk, ogólnie jest tutaj duża tolerancja i ogólnie z tego co wiem mozesz mieć do 100 g suszu w domu i do 5 krzaków w środku ale dobrze to robić w zaciszu własnego domu na ulicy do 10 g tak słyszałem około rok temu od Duńczyka na krysce , z ilością tematu jestem pewien z ilością krzaków nie do końca aczkolwiek słyszałem o sytuacjach że pojedyńcze krzaki jak politi wpada to tylko wycina aczkolwiek to zależy dużo od policjanta jakie on ma do tego podejście . Acha i za 100 g w domu i 5 roślin mówił że jest mandat w wysokości 20 tysięcy koron ;) .

Shaban

New member
Buchów
0
Jak mieszkałem na Zeelandi mieliśmy w szklarni 5x blueberry. Właściciel przyjeżdżał co weekend kosić trawę wokół domu i nigdy nic nie powiedział :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół