• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dark street rev2 60x60x140cm + Plagron coco a+b

Wyszukiwarka Forumowa:

mlody2476

Active member
Buchów
0
Witam wszedzie szukałem ale niestety nie znalazłem nigdzie miejsca na mojego posta mysle ze to miejsce bedzie odpowiednie. Do oddania mam boxa tak jak w temacie box Dark Street rev2 60x60x140 cm, oczywiscie nowyplus do tego Plagron coco 2x1L A+B. Warunkiem otrzymania boxa oraz nawozu jest w przeciagu miesiąca założenie fotorelacji z uprawą w kokosie w tym boxie, oferty przedstawiamy w postach ze zdjęciami końcowej fazy flo autor najlepszego pomidorka otrzyma wyzej wymienione gratisy. termin ogłoszenia wyników będzie 19.08.2012r.

NO TO LECIMY Z TEMATEM NIECH WYGRA NAJLEPSZY:yeahh:

POSTARAM SIE DODAC ZDJĘCIA LEPSZEJ JAKOŚCI BO TE SA ROBIONE TELEFONEM.

G

Gość

Guest
Witam to ja spróbuję swoich sił jako że i tak miałem kupić boxa o podobnych wymiarach.
Fotorelacja jak najbardziej w razie wygranej zostanie przeprowadzona zgodnie z warunkami OS.

Odmiany które zamierzam posadzić to 2 sztuki super lemon haze (ggs) i 2 sztuki super skunk z Sensi seeds.

4 sztuki donic po 11L
Oświetlenie 250W Lumatek

Zdjęcia: Poniższe zdjęcia przedstawiają 2 Odmiany Speedy Gonzalez i Vertigo.

Pozdrawiam

Natural

Well-known member
Buchów
1
kokos donica 7l
automat little cheese, barneys farm

DSCN7384.JPG

mlody2476

Active member
Buchów
0
Po pierwsze temat nie jest tylko dla ludzi co mają uprawy w coco i takiego boxa tylko dla kazdego co uprawia ziemia hydro i inne a box jest w ramach promocji sklepu który bedzie ladadzień otworzony. ale o tym info pojawi sie na forum. To nie jest pierwsza i ostatnia taka akcja będzie wiecej.

2: Nic nie smierdzi policja!!!

oto foto z moim loginem.

Ostatnia edycja:

NoN@me

Well-known member
Buchów
0
tez sie zgłaszam poniewaz mam 2 lampy hps 100W od kolegi i zostały mi jeszcze 2 x original amnesia a na strychu jest duzo miejsca :bball::bball::bball::bball::bball::bball:

oferty przedstawiamy w postach ze zdjęciami końcowej fazy flo

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Stafikofy?

Well-known member
Buchów
0
Ja bardzo chętnie przyjąłbym namiot. Wreszcie po wyprowadzce mojej siostry mam możliwość grow, a boxa brak.
Zacząłbym niezwłocznie po otrzymaniu go. LAmpę 250 i wentylator mogę kupić od razu. Mam już za soba uprawy w coco, bardziej preferuję mix poł na pół z ziemią, ale kokos też jest świetny.
fotek nie mam niestety, wszystkie zostały usunięte na sąsiednim forum.
I tak pewnie nie mam szans, ale warto spróbować.
Wiedz że wygrana tego namiotu ratowała by mój budżet ekstremalnie.

oferty przedstawiamy w postach ze zdjęciami końcowej fazy flo

Ostatnią edycję dokonał moderator:

monopolowy

Well-known member
Buchów
0
Ostatnia edycja:
S

Synek z zawodu

Guest
Za nie wywiązanie się z OS'a kolega otrzyma odznakę OSowego frajera <peace>

fatal1ty

Well-known member
Buchów
1
przeciez to byl fake juz od poczatkuu , jaki koles daje za free boxa + nawozy dobrego producenta -.- ?<rotfl>

Saico

Well-known member
Buchów
0
przeciez to byl fake juz od poczatkuu , jaki koles daje za free boxa + nawozy dobrego producenta -.- ?<rotfl>

Bo to podobno była reklama sklepu który chciał otworzyć organizator os-a..
Ale na ile to była prawda to nie wiemy :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół